Supradyn ide bildiğimden değilde geçen evde gördüm eniştem içiyordu baktım üstünde multivitamın yazıyor ordan aklıma geldi, eğer Solgar VM 2000 ondan daha iyiyse onu içeyim.
Edit: Google a adını yazdım karşıma ilk çıkan bu yazı beni tatmin etti
2003 yılında Solgar VM 2000 İngiltere'nin en iyi multivitamini seçildi 11.02.2004
21. yüzyılın beslenme ihtiyaçları göz önüne alınarak formüle edilen, çok sıkı kalite kontrol testlerinden geçirilerek titizlikle üretilen ve diğer Solgar ürünlerinde olduğu gibi %100 etiket güvencesi sağlayan Solgar VM 2000, en iyi besin takviyesi seçilerek İngiliz Besin Takviyeleri Ödülünü (British Supplement Awards) kazandı.
Besin takviyeleri, Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin kullandığı standartlara göre etiket bilgilerinin doğruluğu ve güvenilirliği ile formülasyonun içeriği yönünden zorlu testlere tabi tutuldu. Mevcut ürünlerin içeriklerini kontrol eden bağımsız laboratuvarların koyduğu standartlara göre, etiket bilgileri ile birlikte protein, yağ, karbonhidrat ve laktoz içerikleri de test edildi. Özel bileşimler için tüm kontaminasyon (kirlilik) testleri de bu laboratuvarlarca yapıldı.
Çağımızdaki yaşam ve beslenme koşulları göz önünde tutularak, kişilerin sağlıklarını korumak için ihtiyaç duydukları vitamin ve mineral değerleri dikkate alınarak yapılan testlerde, yüksek potansiyelli vitamin, mineral, aminoasit ve antioksidan etkili bitki karışımları içeren, zengin bir beslenme desteği olarak kabul edilen Solgar VM 2000, bu ödülü kazanarak İngiliz Resmi Standartlarına göre BSA onayını taşıma hakkını aldı.