sevgili sahines,
tabii ki konu animal pak ise normal bir durum değil yaşadığınız. animal paki kullanmış biri olarak söylüyorum bunu.
bence 1. olarak bu spordaki deneyim zamanınızı, 2. olarak beslenmenizi ve pak dışındaki supplementasyonunuzu, 3. olarak animal paki kullanma zamanınızı gözden geçiriniz.
beni yanlış anlamayın, maksat üründen doğru şekilde faydalanmanız.
animal pac ı antreman öncesi alıyorum yaklaşık 30 dakika önce antreman sonrasında cell mass 10-20 dk. sonra nitro tech protein sporda 5nci ay
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:30 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:28 ----------
elimdeki ürünler bunları bunları animal pac ile nasıl kombine etmeliyim.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:32 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:30 ----------
birde mhp glutamin var.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 09:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 09:32 ----------
birde kullandığım ilk gün sonrası sabahında yüzümde sivilce oldu. sonrasında olmadı. antreman günlerinde alıyordum.şu an kullanmıyorum kutudan sadece 2 paket kullandım.