Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
antibiyotik ile alınmasının sorun olacağını sanmıyorum, sonuçta bir multi vitamin kompleksi, ama madem hastasın ve antibiyotik kullanıosun bence etkilerini daha iyi görmen açısından hastalığın geçince başla

Arkadaslar ben bu ürünü 1 haftadır kullanıyorum ve şunu söyleyebilirim abartısız şu ana kadar kullandıgım en iyi supplement diyebilirim.Acaba alsam mı diye düşünenler için 1 dakika daha düşünmeyin derim.Agırlıklarda gözle görülür bir artış yaratıyor.

Yutması gerçekten sıkıntı verici bir süreç. Hemen hemen 600ml su ile ancak içebiliyorum. Özel bir performans artışı falan görmedim söylemeliyim. Yanlız çalışırken kalbim çok hızlı çarpıyor bunu kullandıktan sonra.

Kokusu da hakikaten ispirto gibi :)

Bunu neden güç artışı olarak görüyorsunuz bir türlü anlamıyorum, bu ürün ne protein takviyesi ne de creatine veya bir pre-work out enerji verici. Sadece çok ağır antreman yapan kişilerin kullanması gereken bir multi vitamin türü. İdmanlarınız çok yoğun geçmiyorsa içerdiği maddeler miktar olarak zaten vücut için fazla ve direkt olarak idrarla atılacak.

bu urunu antremandan önce alicam fakat kreatininde antreman önce aliyorum peki bir sey olurmu birlikte bunlari almak antremandan önce ??

Yaklaşık 10 gündür animal pak ve weider megamass 2000 i bir arada kullanıyorum. Her öğle yemeğinden sonra bir paket animal pak i düzenli kullandım.

Doğrudan bir etkisi varmı bilmiyorum belki düzenli ve partnerli antremanın faydasıdır fakat çalıştığım ağırlıklara 5-10kg arasında ekleme yaptım. Sonuçlar animal pak eserimidir tartışılır ama düzenli bir antreman ve suppelement desteğinin faydasını görmüş oldum nihayet thums:

ben anımal pak bcaa whey por.ve createin aldım bunları nasıl kulanmam lazım yardım edermsnz

aynı soruyu ben de sorucaktım.
whey+kreatin+amino asit birarada alınır mı?alınırsa nasıl alınır?

animal pak 1. sınıf multivitaminse, 2. ve 3. sınıf olarak komplex multivitamin nedir sizce ? animal bana ağır geleceği için daha düşük birşey arıyorum. biotech one a day bana uygun gibi geldi.

animal pak 1. sınıf multivitaminse, 2. ve 3. sınıf olarak komplex multivitamin nedir sizce ? animal bana ağır geleceği için daha düşük birşey arıyorum. biotech one a day bana uygun gibi geldi.
önerim var sana VM 75 solgarın bir ürünü ve çok iyi ben memnun kaldım tavsiye ederim.thums:

Arkadaşlar yani 44 paketlik 44 gün gidecek ve 1 günde 11 tane hap içeceğiz doğru mudur?

Spora Uzun süre ara vermiştim tekrardan başladım 1 hafta oluyor amino creatine ve whey protein ile başladım amino ve creatin yaklaşık olarak 30-40gün yetecek sanıyorum onlar bittikten sonra animal pak'a başlamayı düşünüyorum sizin görüşleriniz nedir acaba ?

Back
Yukarı