Universal Animal Pak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.799
Hapları yutamıyorum 41 servis kaldı 3 gün oldu alalı evde çürüyecekler geçmiş olsun

bu nasıl bir yorumdur ya adam hapı yutamıyorum diyo madem yutamıcaktın neden ki vg de amino asit olsun multivitaminler olsun tabletleri içeriği cok olduğundan büyük büyüktür ikiye kır kardeş 2 tane tableti yutamıyorsan hiç yapma bu işi

en iyi multi-vitamin

içerisinde steroid vs yok,sadece vücudun ihtiyacı olan besinleri sağladığı için
vücut adam akilli çalışıyor, savunma sisteminnden hormonal sistemine kadar,bol su ile alırsanız gayet zararsiz bir ürün,ayrıca vücut a d e k vitaminleri dısında depollamaz,fazlasi atilir bench_O

Şu zamana kadar kullandığın en iyi multivitamin mineral kombinasyonu. Zaten profesyoneller için üretilmiş bir ürün.Yeni başlayanlar için gereksiz bence. Şu kokusuda olmasa çok daha iyi olcaktı. Kutuyu poşete sardım yine kokuyor :)

Arkadaşlar peki bişi sorucam herkes spor öncesi alın diyo ama spordan hemen sonra alınmaz diye bi ibare mi var yani 1 pak'ın yarısını spordan önce diğer yarısınıda spordan sonra alsak ?

Arkadaşlar peki bişi sorucam herkes spor öncesi alın diyo ama spordan hemen sonra alınmaz diye bi ibare mi var yani 1 pak'ın yarısını spordan önce diğer yarısınıda spordan sonra alsak ?

Sporcu gıdalarını uzerinde bahsettigi gibi alin, bir baskasının soyledigi gibi değil.

Pak icerisinde 11 hap var ve hepsi farkli amacli. Yarisi oncesi yarisi sonrasi sacma. Ek olarak multivitamin icin antrenmani zamanini baz almak dogru degil. Multivitaminler, eger hekim farkli bir sekilde ifade etmediyse- sabah tok karnina alinir.

Pak ile ilgili daha once yorum yazmistim. Bir sans daha vermek istedim. Ancak yine 25-30. gunlerde hastalandim, grip. Bu kadar guclu bir vitamin alip, iyi de beslenmeme ragmen, hasta oluyorsam benim bunyeme uygun degil diyorum. Opti-men kullandigim dort ay boyunca hicbirsey olmamisti. Yeniden opti-men'e donuyorum. Recovery anlaminda vucumu daha iyi koruduguna kanaat getirdim.

.

ben bu spora 1.buçuk seneye yakın oldu başlayalı bu ürünün içeriği çok zengin ve ağır,şuan proteintozu amino ve creatin üçlüsüne devam :) bu karaciğerlerimi çok yorar gibime geliyor inş nasipse 5 yıla kadar protein amino ve creatine devam edip,6 sene animal pak,bulgarian tribulus 8 senede ise steroid kullanmayı düşünüyorum tabi yaşarsam :) kendime ufak bir planlama yaptım :)

mükemmel bir ürün diyet dönemimde öyle bir işe yarıyorki gerçekten harika spor günleri sabah kahvaltısından yarım saat sonra 1 pak antrenmandan önceki son öğünden yarım saat sonrada 1 pak alıyorum antrenman olmayan günlerde sabah kahvaltısından sonra 1 pak mükemmel sonçlar çıkarttı.

mükemmel bir ürün diyet dönemimde öyle bir işe yarıyorki gerçekten harika spor günleri sabah kahvaltısından yarım saat sonra 1 pak antrenmandan önceki son öğünden yarım saat sonrada 1 pak alıyorum antrenman olmayan günlerde sabah kahvaltısından sonra 1 pak mükemmel sonçlar çıkarttı.

Güldüm sadece sana. Kendine yalan söylüyorsun bari bizlere söyleme. Daha önce pak kullanmış biri olarak profesyonel değilseniz pak ağır bir multivitamin mineral kaynağı. Günde 2 pak nedir ya ! Ciddi ol lütfen.

kusura bakmayın yorumların hepsini okuyamadım sorulduysa diye. tek merak ettigim birşey var kokusundan cogu kişi şikayetci benm merak ettigim gun icindede agız kokusu yapıyormu cunku daha once bir kac kez baska markaları kullandım yeşil idrar ve gün icinde igrenc bir agız kokusu oluyordu mecburen bıraktm bu urundede bu sorunla karsılasan varmı?

herkese merhaba , 17 yaşımdayım 1,5 senedir bu sporu yapıyorum. Şuan muschletech nitrotech protein tozu ve amino fx kullanıyorum. Geçen senenin başlarında animal pak almıştım fakat sivilce sorunumdan dolayı roaccutane adlı ilaca başladım ve animal pak a vitamini içeriyor diye kullanamadım. İlaç haziran ayında bitti. Şimdi animal paki kullanmak istiyorum.Forumda kullanım şeklini araştırdım ama herkes farklı birşey söylüyor,kafak karıştı. Animal paki nasıl kullanmalıyım? antremandan önce yada kahvaltıdan sonra hepsini mi yutmalıyım yoksa gün içine yayarak mı kullanmalıyım? Yardımcı olursanız sevinirim,saygılar

Son düzenleme:
onu kullanmayalım bu sindirilmiyor şu oolmuyor bu sentetik.e ne yapacaz biz.ben bunları okudukça 4 aylık emeğin saatlerce yapılan antremanın tüketilen onca besinin boşa olmuş olduğunu düşünüyorum ister istemez.bırakalım daha iyi

4 aylık emeğin :D

Şu an Hardline multivitamin kullanıyorum, fakat artık daha etkili bir ürüne geçmek niyetindeyim. Bu yüzden Animal Pak'ı tercih edeceğim, fakat ürünü sabah kahvaltısından sonra mı almak daha mantıklı yoksa idmandan önce mi? Hardline Multivitamini sabah kalkar kalkmaz aç karna alıyordum...

Back
Yukarı