yukleme donemını 5 gun olarak belırle.5 gram 1 çay kasıgına degıl 1 tatlı kasıgına esdeger gelıyor.fırat 26 dedi:arkadaslar hardlinenin kataloguyla,üniversalin katalogunu inceledim fark ettimki ikiside aynı creatin ikiside alman yanın malı ikisinin üstündede CREAPURE nin aynı damgası var.bu tahminim dogrumudur.
ikinci bis sorum ise üniversalin katalogunda söle yazıyor gıda takviyesi olarak normal antreman programlarında 1 cay kasıgı kreatin tozu 250 ml su veya mey.suyu ile karıstırarak içiniz..
fakat bide 7 haftalık yükleme söz konusu ..şimdi sizce hangisi kullanım sekli daha iyidir.
buna bi acıklama getiriseniz sevinirim![]()
keratin diye başlık atmışsın daha sonra kreatinden bahsetmişsin???*PANTER*UFUK* dedi:ARKADAŞLAR BU ÜRÜN GERÇEKTEN SÜPER BEN BİR YARIŞMACI OLARAK KULLANIYORUM SÜPER DERECEDE ETKİ VERİYO CREATİNLER ETKİSİNİ YÜKLEMEDEN 1 HAFTA SONRA AZAR AZAR GÖRMEYE BAŞLARSINIZ 1,5 AY SONRA %30 GÜÇ ARTTIRDIĞINI GÖRECEK SİNİZ EĞER ŞU ŞEKİL KULLANIRSANIZ İYİ NETİCE ALIRSINIZ ANTREMANA GELMEDEN ÖNCEKİ YEMEKTE NE YİYORSANIZ 1 ÇAY KAŞIĞI İÇİNE DÖKÜN YEMEKLE BERABER YİYİN DİĞER 5 GR ANTREMANDAN SONRA PROTEİN İÇECEĞİYLE İÇİNİZ 1,5 AYSONRA 2 KİLO CİVARINDA KİLO ALMIŞ OLUP GÜÇLENECEKSİNİZ AMA UNİVERSALLA YAPIN BU İŞİ DİĞERBAZI ÜRÜNLERİN CREATİNLERİN DEĞERLERİ DÜŞŞÜK OLUP ETKİ GÖREMESSİNİZ BU DA DOĞRUDUR
Selam Guardbody, bana birde kredi kartıma peşin fiyatına 6 taksit yapması uygun geldi.fiyat biraz pahalı değilmi karasan?gittigidiyor üzerinde daha güzel fırsatlar var.ben en son prolab aldım ve bugune kadar kullandıklarımın içinde en iyisi...
fiyat biraz pahalı değilmi karasan?gittigidiyor üzerinde daha güzel fırsatlar var.ben en son prolab aldım ve bugune kadar kullandıklarımın içinde en iyisi...