Universal creatine powder 300 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.531
BSN no-Xplode ile Universal Cretaine mono tozu nasil kombine etmeliyim? Yukleme gerekli midir? Idman oncesi ve sonrasi olmak uzere yada sabah uyanildiginda nasil kullanilmalilar?

Bu ürün nedense çok kötülenmiş. Diğer markalardan Creatine alıp kullanmadım fakat universal kullandığım zamanlarda etkisini cidden görmüştüm placebo etkisi falan da değildi bariz görmüştüm.

Merhaba direk kötü bir giriş yapmışsınız fakat daha kullanmaya başlayalı 6gün oldu diyorsunuz bu ürünler mucize değildir 6 günde kreatin tozunun içinede düşsen etkisini göremezsin.Etkiyi görebilmen için ilk önce yüklemeyi bitir ve en az 1 hafta geçsin. Ürünü kullanmadım etkisi için birşey diyemem sadece 6 gün kullanıpta ürünü kötülemek hoş değil. Siparişi verdim 500gr olarak yarın elime geçecek kullanacağım 1 ay sonra buradan paylaşırım etkisini.

son sayfaya gelene kadar bu urunu almaya karar vermıstım ama allahtan angry hunun yazısını gordum sımdı ılk karar verdıgım creatını alıcam weider pure creatın yanında da ultımate prostar whey le kombıne olcak ...

acil yardım

arkadaşlar cratin poweer yeni aldım kullanmayı ve deyimleri iyi bilmiyorum true mass kullanıyorum aynı zamanda sabah yemekden sonra akşam yemekden sonra 350ml süte iki ölçek koyuyorum ama bu cratini bilmiyorum yükleme falan deniyor o nasıl olcak ölçüleri nedir yardımcı olursanız sevinirimkafa_

muscle tech nitrotech hardcore + twinlab likit amino + universal creatine..

bu kombine hakkında ne düşünürsünüz, ekleyip çıkarmam gereken bi şey var mı?

kullanım nasıl olabilir?

teşekkürler

arkadaşlar hepinize selamlar bende bu ürünü 1.5 aydır kullanıyorum gercekten cok ama cok etkisini gordum inanın .ben kullanım seklini cok arastırdım en son kafama yatan bir kullanım sekli buldum . karısık meyve suyu ile cok güzel ve rahat bir icim saglıyor idmana gitmeden 45 dk önce 5gr creatin 8 oz. yani türkiyede 1 tatlı kasıgına tekamul eder alıyorum spor sonrasıda 2.5 gr alınabilir ama ben spor sonrası glutamine aldgm icin pek zorlamıyorum bobrekleri .

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:00 ----------

muscle tech nitrotech hardcore + twinlab likit amino + universal creatine..

bu kombine hakkında ne düşünürsünüz, ekleyip çıkarmam gereken bi şey var mı?

kullanım nasıl olabilir?

teşekkürler
dostum öncelikle sporda eger hakkını veriyorsan güzel bir baslangıc kürü ben haricinde glutamine ve bcaa kullanıyorum sadece sana tavsiyem twinlab liqiud bittikten sonra farklı markalara yönelmen mesela universal ,bench_Oweider daha mantıklı ve saglıklı olur benım düsüncelerim bunlar kolay gelsin

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:06 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:03 ----------

spordan 45 dk once 1 tatlı kasıgı 5 gr. creatini 250 ml karısık meyvu suyu veya üzüm suyuyla karıstır ic. sade su ile karısmıyor ve sonrasında mide bulantısı yapıyor tavsiyemdir karısık meyve suyu ile içmen saygılar .

[/COLOR]spordan 45 dk once 1 tatlı kasıgı 5 gr. creatini 250 ml karısık meyvu suyu veya üzüm suyuyla karıstır ic. sade su ile karısmıyor ve sonrasında mide bulantısı yapıyor tavsiyemdir karısık meyve suyu ile içmen saygılar .

Spordan önce glisemik indeks değeri düşük bir basit karbonhidrat almak doğru mudur? Neticede karışık meyve suyu insülini ani olarak yükseltecek, antrenman vaktinde insülin seviyesi normalin altında olma riski olacaktır.

Bu arada bulk dönem için önerilen supplement kombinasyonlarının başını whey ve creatine çekiyor. Bunlara ek olarak balık yağı kullanmanın herhangi bir eksisi olur mu?

bu ürünü kullanıyorum 2. hafta bitti ilk 6 gün yükeleme yaptım günlük 15 gr . şuan sadce ant sonrası alıyorum 5 gr .etkisini görüyorum 2 kg aldım ve antrmanda daha sıkı çalışıyorum piskoljik olarakmı bilmiyorum ama bence güzel ürün

Selamlar..

Ebay dan verdiğim siparişin 13. gününde bugün elime ulaştı.. bu kadar hızlı bir teslimat olur :) 300 grlık 60 servis aldım , ama içine açıp baktığımda doluluk oranı kutunun tam yarısında idi arkadaşlar kapladığı yer(kapak ambalajı ben açtım) protein tozumda öleydi neden hep kutuları şişik büyük tutuyorlar ? :Dteşekkürler..

creatin

arkadaşlar bende universal creatine almayı düşünüyorum ama bazı sorularım var 1)creatin kas kütlesini arttırıyormuş peki sonra antremanlarıma düzenli devam edersem kas kütlemde azalma olmaz değilmi
2)gözle görülür derecede büyük bigelişme kaç haftada olur bench_O

Valla ilk aldığım creatin dir,sonra qualitine ve ultimate denedim ama hiçbrnden bunun kadar verim alamadım.(not:triceps ler şişiyorsa işe yarıyor demektir ;) ) 1 hafta yükleme yaptım yaptıktan sonraki hafta direk kilolar 5 er 10 ar arttı :) vücut da gerçekten su topladı kaslar belirginleşti iyice, tavsiye ederim ben gayet memnun kaldım. Sadece suda çözünmüyordu ne kadar karştrrsam karştrayım, ama meyve suyuyla karıştrnca güzel gidiyordu hemde kana daha iyi karşması açısından meyve suyuyla tavsiye ederm...

beyler ben ara verdim bb 6 ay creatin duruyo kullansammı diye düşnüyorum topaklanma flan yok normal ilk aldıgım gbi üstünde tarih yazmıyour son kullanma. yarısı duruyo. başlarsam ilk hafta yükleme yapmam lazımmı ? günde 20 gr yapmştım 5 gün boyunca daha sonraları antreman günleri sadce 5 gr . yarım saat önce 2.5 antremandan sonra 2.5 şeklinde ?? yorumlarınızı bekliyorum

yüklemeye gerek yok.. günde sadece 1 kere antrenmandan sonra whey ve maltodextrin ile 5g creatin icebilirsin maltodextrin yoksa üzüm suyu olur.. antrenman yapmadigin günler sabah ac karinla ayni sekilde ic...

Arkadaşlar size bir sorum olucak ben whey protein aldım yanında hediye olarak 300 gr creatine verdiler 2 yıldır BB yapıyorum fakat karbonhidrat dışında birşey kullanmadım. Bu iki ürünü nasıl kullansam daha faydalı olur ikisini bir mi yoksa biri bittikten sonra diğerinimi ? teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar size bir sorum olucak ben whey protein aldım yanında hediye olarak 300 gr creatine verdiler 2 yıldır BB yapıyorum fakat karbonhidrat dışında birşey kullanmadım. Bu iki ürünü nasıl kullansam daha faydalı olur ikisini bir mi yoksa biri bittikten sonra diğerinimi ? teşekkürler şimdiden

Beraber kullan idman sonralari veya oncesi 5 gram creatine al.

Back
Yukarı