UNIVERSAL Gain Fast mı Hardline ProGainer mi ???

Hangi Gainer

• Hardline ProGainer

Votes: 4 23,5%
  • Universal Gain Fast

Votes: 13 76,5%

• Total voters
    17
Arkadaslar 2aydır bb yapıyorum ve kilo almaya yardımcı bir gainer alıcam ve ikisi arasında kaldım. universal gain fastın değerleri daha yüksek görünüyor sizce hangisini kullanmalıyım yaş:17 kilo:62 boy 182

Birkaç ay daha alma bence hiçbirini :)

Universal'ın iyi olduğunu bilsem de gainerini kullanmadığım için ne desem yalan olur. Hardline kullanıp faydasını görmüştüm. Bunların sadece yardımcı besin olduğunu unutmamak lazım. Yani bu ürünlerden fayda gelmesi için doğal beslenmeni de sağlamlaştırmalısın. Sitede iki ürünün de başlığında yorumları ve anketi var onları inceleyebilirsin.
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/hardline-progainer-4-5-kg-t2355.html
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/universal-nutrition-gain-fast-3001-t12034.html

ikisininde kullanmış birisi olarak hardline gainer i önerebilirim, daha yeni başlamışsın bi süre daha kullanamasan daha iyi olur. kilo sorunun varsa öncelikle öğün sayını ve besin kaliteni artır, iyi çalışmalar.

baktım ama bi karsılastırma yapamadım hala kararsızım hngısını almam konusunda :(:( Super Mass 1kg kullanmıstım beslenmemede daha cok onem verdım fakat kılo alamamıstım cok hızlı calısıyormus metabolizmam sımdı yıne paramın çöpe gitmesınden korkuyorum:(

baktım ama bi karsılastırma yapamadım hala kararsızım hngısını almam konusunda :(:( Super Mass 1kg kullanmıstım beslenmemede daha cok onem verdım fakat kılo alamamıstım cok hızlı calısıyormus metabolizmam sımdı yıne paramın çöpe gitmesınden korkuyorum:(

gain fast iyidir..bunun yanında Prolab N large-2 de iyidir ve dünyada popüler ürünlerdir..

gain fast ı hiç tavsiye etmiyorum ----->72 gr. şeker

Gain fast'in 4.5 kg olan ürünün bitirdim yaklaşık 30 güne yayarak sonuç olarak 3 kilo olarak bana geri döndü ve olabilecek en az yağlanma ile.Ürünüde sadece su ile karıştırıp içtim günde 3 defa 2 ölçeğe yakın bazen kaçırıyodum ama düzeni.İçinde karbonhidrat protein ve vitamin eksiklerini gidercek bir çok besin var.kaliteli ve güveniir.Sporsor sitede kampanya vardı ben aldığımda.

gain fast 4.5 kg aldık 2 arkadas ve 2.250 olarak paylaştık 15gün gitti bana ve spora baslar baslamaz kullandım daha önceden 5aylk geçmişim vardı ama 1 senedir gitmiyordum suan baslayalı 2 ay oldu ve 63.5 kg dan 70 e cıktım gain fast yardımıyla ve bugun 72 kg boyum 173 yağlanma söz konusu bile olmadı diye düşünüyordum ki salondaki hocamın bile görüşü öyleydi 2 ay içinde 9kg yakın aldım ve midede öyleçok yağlanma olmadı hardlineda kullanmıştım 1yıl önce 5ay gittigim dönemde 3.5kg lık kova bana 2 kilo aldırdı yaklaşık gain fastten şaşma derim ben!

Back
Yukarı