voltaj
Üye
içinde arjinin ve ornitin olan bir ürün nasıl testosteron hormonuna yönelik oluyor? eğer bu amaçla kullanıyorsan tribulus kullanmalısın.
orda testo derken gh yi kastettim zaten
içinde arjinin ve ornitin olan bir ürün nasıl testosteron hormonuna yönelik oluyor? eğer bu amaçla kullanıyorsan tribulus kullanmalısın.
orda testo derken gh yi kastettim zaten
Arkadaşlar benim sorum bu ürünü kullandığınızda nasıl yan etkiler gösterdi ve benim yaşım 17 1 yıllık bb ile uğraşmaktayım 1 aya definisyon'a giricem içindeki doğal streoid ler beni korkutuyor benim yaşımda kullanmış olup yan etki görmüş olan arkadaşlar ve konuda bilgili olan arkadaşlar yardımedebilir mi ? onun dışında her şeyi okudum ürün tam istediğim gibi bir ürüne benziyor ve kullanırsam definisyonda yanında kombine olarak hangi ürünü kullanıyım protein tozu mu ? yoksa L carnitin kullanıyımmı malum ürünün içinde L karnitin var ama az oranda var edit: bütçem sınırlı
Merhaba ben amıno protein kreatin felan biliyorum ama bu gh max nedir arastırdım net anlayacagım bir bilgi yok streiod e yakın bişeymı body ve gelişimde etkisi ne
Boş mideye içmen gerekiyor özellikle süt ve süt ürünleri kullanıyorsan arada 2saat boşluk olsun tam verim almak istiyorsanarkadaslar kafama takılan bir soru var . arastırdım net bi bilgi edinemedim. gh max ı kullanırken süt ve süt ürünleri kullanılmaması gerektiği hakkında söylentiler var . ve böyle bişey varsa kullandıktan sonra veya once kac saat once yiyip içmememiz gerekiyor ? bunun cevabını verirseniz sevinirim![]()
Gece ve sabah kullanabilirsin aç karmaarkadaslar ben spordan hemen önce whey protein ve gainer karistirip iciyorum cokta ise yariyor.simdi elimde gh max da var,buda spordan önce bos migdeye diyor nasil yapacaz bu kombineyi ayarlayacaz kafa_