Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Abartmış olmazsın cunku iki ürünün icerigi B6 vitamini dışında tamamen farklı, ama ben tribullus tarzı ürünlerin çalıştığına pek inanan biri olmayarak, amixi bitirdikten sonra tekrar almayıp universal gh max'le devam etmeni tavsiye ederim, testo arttırmak icin düzenli beslenme, düzenli uyku, düzenli antreman ve haftada en fazla 2 mastürbasyon yararlı olacaktır, daha fazlası bana kalırsa steroidlerin isi
Testo seviyesini korumak için hiç masturbasyon yapmamak daha mantıklı değilmidir? yada ayda 2 kez gibi

Testo seviyesini korumak için hiç masturbasyon yapmamak daha mantıklı değilmidir? yada ayda 2 kez gibi

İki ay mı? Sen yapmasan bile 5-6 gün sonra onu idrarla atmaya başlarsın. Ya da kamyonu devirirsin. Lakin sen de ikiside olmuyorsa testo seviyen çok düşük demektir. Spor yapmana rağmen...

MP Assault beni çok düşündüren bi ürün alıp almamak arasında kararsız kalıyorum.. Antrenmanlarımı biraz sert yapıyorum olabildiğince nizami bir şekilde yedire yedire yaptığım için antrenman sonuna doğru yorgun düşüyorum sanırım kan şekerim çok düşüyor ve enerjisiz kalıyorum bu yüzden bi Pre-work kullanmayı düşünüyorum. MP Assault böyle bir şikayetimi karşılar mı sizce ?

MP Assault beni çok düşündüren bi ürün alıp almamak arasında kararsız kalıyorum.. Antrenmanlarımı biraz sert yapıyorum olabildiğince nizami bir şekilde yedire yedire yaptığım için antrenman sonuna doğru yorgun düşüyorum sanırım kan şekerim çok düşüyor ve enerjisiz kalıyorum bu yüzden bi Pre-work kullanmayı düşünüyorum. MP Assault böyle bir şikayetimi karşılar mı sizce ?
fazlasıyla yardımcı olcaktır sana

İki ay mı? Sen yapmasan bile 5-6 gün sonra onu idrarla atmaya başlarsın. Ya da kamyonu devirirsin. Lakin sen de ikiside olmuyorsa testo seviyen çok düşük demektir. Spor yapmana rağmen...
Yazıda iki ay demedim dikkatini çekerim ayda 2 kez masturbasyon yapsak dedim. bunun dışında idrar ile atmak ve rüyada boşalma elbet olacak onları engelleyemeyiz zaten.

Yazıda iki ay demedim dikkatini çekerim ayda 2 kez masturbasyon yapsak dedim. bunun dışında idrar ile atmak ve rüyada boşalma elbet olacak onları engelleyemeyiz zaten.
Her seyin fazlası zarar, mastürbasyon da yemek icmek kadar doğal bir ihtiyacımız, eğer sen bunu ayda 2'ye indirmeye kalkarsan ortalıkta patlamaya hazır bomba gibi dolanırsın, 5-6 gunde idrarla atma diye bir sey soz konusu olmaz, fakat mutlaka etraftaki faktörlerden dolayı libidon tavan yapacak ve isin sonu masturbasyona gidecek ve o faktörler genelde ayda 2 kez denk gelecek kadar seyrek degil malesef :)[DOUBLEPOST=1389699831][/DOUBLEPOST]
Assault iyi bir pre-workout ürün, ben verdigi enerjiden cok sağladığı konsantrasyon etkisini sevdiğimden kullanıyorum, evet belki antremanda yorulma azaltıyor, antreman bittiğinde de yorgunluğunu pek hissettirmiyor ama ertesi gun fazlasıyla o yorgunluk çıkıyor emin ol (tabi antremanını hakkını vererek yapıyorsan)

2 hafta önce supplementlerimin arasına ekledim ve 2 haftadir -- dymatize iso 100, universal amino 3001, optimum creatine -- yazdığım ürünlerle birlikte kullanıyorum veee kaslarımda değişik bir dolgunluk oluştu daha şekillendi ve sertleşti ama bilmiyorum psikolojik midir değil midir bu etki.

Bu üründen almayı düşünüyorum arkadaşlar boyum 1.74 özellikle boyumun uzamasını istiyorum acaba bu ürün boy uzamasınada yararlı olurmu?
Baska arkadaslarım bu soruyu defalarca cevaplamış ama ben tekrar cevaplayayım, bu ürün boy uzamasına yardımcı olmaz, genelde boy uzamasına yardımcı olsun diye Ultimate'in arginine+ornithine+lysine tabletlerini tavsiye ediyorlar fakat ben boy uzamasında dışarıdan growth alımının dışında belli bir yastan sonra dışarıdan etki edilebileceğine inanmiyorum

Daha ergenlik döneminin ortasında oldugun icin düzenli beslenir ve iyi uyursan genetiğinin dışına cikamasanda 5-6 cm kadar farkettirebilirsin. Istersen Ultimate'in dediğim ürününü bir dene ama etki icin 6-7 aylık aralıksız kullanımdan soz ediliyor orası senin bileceğin is tabi

Daha ergenlik döneminin ortasında oldugun icin düzenli beslenir ve iyi uyursan genetiğinin dışına cikamasanda 5-6 cm kadar farkettirebilirsin. Istersen Ultimate'in dediğim ürününü bir dene ama etki icin 6-7 aylık aralıksız kullanımdan soz ediliyor orası senin bileceğin is tabi
beslenmem düzenli o yönden bir sorun yok bu dediin ultimatenin 3 ürününü birdenmi 6-7 ay kullanmam gerek yoksa sadece 1 ürünmü? onun dışında bacak programımda leg press,single leg split squat ve straight leg deadlift var bunların boya bir zararı olurmu ?

beslenmem düzenli o yönden bir sorun yok bu dediin ultimatenin 3 ürününü birdenmi 6-7 ay kullanmam gerek yoksa sadece 1 ürünmü? onun dışında bacak programımda leg press,single leg split squat ve straight leg deadlift var bunların boya bir zararı olurmu ?
Bahsettigim ürün arginine ornithine ve lysine aminoasitlerini birlikte içeren bir ürün zaten, yani tek ürün.

Ben ağırlık kaldırmanın boya ters etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sen yine de senin icin cok yüksek olan ağırlıklara girememeye özen goster ve bol bol barfiks cek

Bahsettigim ürün arginine ornithine ve lysine aminoasitlerini birlikte içeren bir ürün zaten, yani tek ürün.

Ben ağırlık kaldırmanın boya ters etkisi olduğunu düşünmüyorum ama sen yine de senin icin cok yüksek olan ağırlıklara girememeye özen goster ve bol bol barfiks cek
ürünün satıldığı bir sitesinden link verirmisiniz?

ürünün satıldığı bir sitesinden link verirmisiniz?
Ultimate Arginine Ornithine Lysine 750mg 99 Kapsül | Supplementler.com yine de ben bu tarz gh ürünlerinin sadece hacim artısı konusunda yardımcı olabileceğine inanıyorum fakat kesin bir sey söylemek istemiyorum cunku ürün hakkındaki bilgilerimin yeterli olduğunu düşünmüyorum açık iyice araştırdıktan sonra kafana yatarsa kullanmanda sakınca yok bence, ayrıca forumda ürünün sayfası bulunmakta:
https://www.bodyforumtr.com/threads...ginine-ornithine-lysine-kullanım-yardım.7395/

Back
Yukarı