Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Ultimate Arginine Ornithine Lysine 750mg 99 Kapsül | Supplementler.com yine de ben bu tarz gh ürünlerinin sadece hacim artısı konusunda yardımcı olabileceğine inanıyorum fakat kesin bir sey söylemek istemiyorum cunku ürün hakkındaki bilgilerimin yeterli olduğunu düşünmüyorum açık iyice araştırdıktan sonra kafana yatarsa kullanmanda sakınca yok bence, ayrıca forumda ürünün sayfası bulunmakta:
https://www.bodyforumtr.com/threads...ginine-ornithine-lysine-kullanım-yardım.7395/
çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

Kutudaki kullanım talimatı boş günde 2+2+2 antreman gününde 4+2. Antreman günlerinde MP assault (içeriginde arginine var, kaç mg yazmıyor) ve Optimum whey (500mg arginine) içtiğimden dolayı 6 tablet fazla gelir diye düşündüm, en azından 4-5 tablet yeterli bence.

Bir diğer problemse ürünün aç karna içilmesinin faydalı olduğu, antreman öncesi assault içiyorum ve içmesem bile aç olmuyorum (yemekten 2 saat sonra antremandayım) o yüzden kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar antreman öncesi etkisi hakkında yorum yapabilirmi? Çok eskiden weider megaforte kullandım 2/3 tüp antreman öncesi,1/3 tüp yatmadan içtim. Bu şekilde etkili oldu diye anımsıyorum.

haftaya yeni supp kürümle bu ürünü 3.defa kullanmaya başlıycam bu sefer ant. önce 2 gece yatarken 4 off gün ögünlerle 2-2-2 şeklinde değilde her akşam yatmadan önce 4 tablet almayı düşünüyorum

Bugün ürün elime geldi bulk dönemindeyim.Şuan kafam karışık ant öncesi 2 yatmadan önce 4 mü yoksa ant öncesi 4 yatmadan 2 mi alsam :D Yardım lütfen :)

Ürünü kullanmaya başladıktan sonra bileklerde ağrı meydana geldi bende.Acaba benle aynı durumda olan birisi var mı?

ben antremandan sonra 2 gece yatmadan 4 kullanıyorum kutunun yarısına geldim sanki fark var gibi sanırım işe yarıyor.

Ürünü kullanmaya başladıktan sonra bileklerde ağrı meydana geldi bende.Acaba benle aynı durumda olan birisi var mı?
Bilek agrisi bundan mi bilmiyorum ama bede 2-3 aydir var. agirligi yere birakinca bileklerime bicak saplaniyor gibi

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

merhaba arkadaşlar bende bu sporu yaklaşık 5 aydır yapıyorum, bu hafta supplement kullanmaya başladım elimdekiler ultimate whey , ultimate creatin mono., bsn no-xplode şimdi bunlara ilave gh-max ve kompleks bir amino eklesem nasıl olur ve ne şekilde kullansam daha verimli olur sizce ,teşekkürler
bu arada yaş 33 , boy 180 ,Kg 83 , bel:95, göğüs: 107, omuz: 122 , kol: 37

merhaba arkadaşlar bende bu sporu yaklaşık 5 aydır yapıyorum, bu hafta supplement kullanmaya başladım elimdekiler ultimate whey , ultimate creatin mono., bsn no-xplode şimdi bunlara ilave gh-max ve kompleks bir amino eklesem nasıl olur ve ne şekilde kullansam daha verimli olur sizce ,teşekkürler
bu arada yaş 33 , boy 180 ,Kg 83 , bel:95, göğüs: 107, omuz: 122 , kol: 37

Bence BCAA,Glutamin, gainer,termojenik,karnitin, zma da alman lazım yoksa bunlar bir işe yaramaz :D Şaka bir yana önceden spor geçmişin yoksa supp.lere bu kadar para dökmene gerek yok, özelliklede 5 ay için. En azından sadece whey bile işini görür, tabi tercih senin, bütçe meselesi.

Bence BCAA,Glutamin, gainer,termojenik,karnitin, zma da alman lazım yoksa bunlar bir işe yaramaz :D Şaka bir yana önceden spor geçmişin yoksa supp.lere bu kadar para dökmene gerek yok, özelliklede 5 ay için. En azından sadece whey bile işini görür, tabi tercih senin, bütçe meselesi.
cevap verdiğin için tşk. yaklaşık on yıldır spor yapmıyorum öncesinde de 7-8 ay kadar vg yapmıştım, bütçe çok geniş değil maalesef zaten elimdeki supp.ları kampayalı paket olarak aldım yani whey parasına diğerleri de hediye geldi gibi bir şey, no-xplode ve creatini performans için wheyi de protein açığını kapatmak için kullanıyorum bunları kullanmak için vg de uzun yıllar geçirmeye gerek olduğunu sanmıyorum ama gh-max diğerlerine göre daha ileri seviye bir supp. onun için acaba kullansam fayda görür müyüm

Madem almışsın, kullanma tarihi geçmeden kullan tabi. no-xplode kullanmadım ama miktarı belirtilmese de içeriğinde arjinin var. GH-Max deki temel madde de Arginine-Ornithine. Yani çok gerek yok bence. Yaş 25 altı ise vücut iyi kötü growth salgılar, yani şart değil GH-Max. Faydası olurmu, olur muhtemelen. Ne kadar olur dersen bilemem :)

Madem almışsın, kullanma tarihi geçmeden kullan tabi. no-xplode kullanmadım ama miktarı belirtilmese de içeriğinde arjinin var. GH-Max deki temel madde de Arginine-Ornithine. Yani çok gerek yok bence. Yaş 25 altı ise vücut iyi kötü growth salgılar, yani şart değil GH-Max. Faydası olurmu, olur muhtemelen. Ne kadar olur dersen bilemem :)
teşekkürler

Back
Yukarı