Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
yazın nox tarzı ürünleri pek önermiyorum.bu sıcakta zaten zor nefes alıyoruz birde nox alırsak pek hoş şeyler olmayabilir :) bcaa çok iyi seçenek.toz form seçeneği olarak ultimate bcaa 12.000 var.fakat hem damar hemde bcaa istiyorsan Animal Nitro güzel bir seçenek.almayı düşündüğüm supplar arasında..

soyle bır calısma olsa tek yumurta ıkızı orta kıvam ıkı vucutcu ve bır tanesı tavsıye edılen sekılde gh max kullanıyor. dıgerıde normal bodybuıldıng dıyetı. ve ıkıncı weıder set denen zorlamalı setlerını yapıyor. dınlenme aralıgını 30 sn de tutuyor. tekrar suresını hızlı tekrarlara degıstırmıs. sonuc ne olurdu merak edıyorum. zıra 30 sn set araları zorlamalı partnerlı setlerın gh sevıyesını 3 kat arttırdıgını gosteren epey calısma var.

bende almayı düşünüyorum açıkçası salon hocasına danıştığımda etkisinin çok iyi olduğunu ve tavsiye etmişti. Bunu kullanan kişilerin gerçekten etkisi farkedilecek gibi mi? örn. 1 ayda verdiği etki nasıl düzgün kullanıldığında?
Protein Tozu ve GH Max kombinasyonu düşünüyorum Creatin MVitamin gibi fazla abanmaya gerek yok vucuda

not : 1 yıldır yapıyorum bu sporu

Bu ürünü kullandım yorum yaptımmı hatırlamıyorum ama kullanalı bayağı olmuştu.
Etkilerinden memnunum ama kombine olarak kullanın.
Kreatin protein gh max mesela basit ve iyi bir kombine olur.

arka arkaya 2 kutu bıtırmıstım gh max..cok memnun kaldıgım bir urun olmustu..kaslarım eskısıne oranla net bı sekılde sertlesmıstı..4-5 aydır kullanmıyorum kas sertlıgım azaldı..1 hafta ıcınde yenıden sıparıs verıcem..sıddetle tavsıye edıyorum..

arkadaşlar bu büyüme hormonu tetikleyici maddeler kanserli hücreleride adelelerimiz gibi normalden hızlı büyütüyor bunları kullanmadan önce vücudunuza kontroller yapmanızı öneririm saygılar.

evet ya lafı koyup gitmyin abi kaynak verin güvenelim araştıralım yoksa her kesin dedine inansak işimiz yaş

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 06:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 04:09 ----------

hemde mantıksız abi kanser hücresi yoktur ki normal bi insanın vücudunda neyi büyütsün kanser olan kişide kanser hücresi vardır

http://www.endokrinoloji.com/buyumehormon.html buyrun Doç.Dr. Selçuk Can

onunla ilgili yazı ortalarda

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:47 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:45 ----------

ayrıca tamam normal insanda olmaz ama bazı kanser hücreleri var sinsice büyümekte belki allah korusun sende kendini normal insan sanıyorsun ama için için büyüyor ve bu supplementler tıbbi tetkikler olmadan bu süreci hızlandırır.

tetikleyici olarak biliyorum tetiklediği takdirdede growth salgılanıyor sonrası benim anlattığım konu. mesele ben bu ek ürünü içinde sht benzeri şeyler olan ürünlerle karıştırmadım umarım yanlış bildiğim bir konu yoktur.

vucutta zaten bu hormon salgılanmıyo mu? salgılanmasa bız zaten gelısemeyız kas kutlemızı artıramayız..gh max gıbı urunler (kı içerikleri argının ornıtın gibi amınoasıtlerdır) sadece bıraz daha artırır buyume hormonunu..

bence sızın kast ettıgınız Angryhun un da dedıgı gıbi kimyasal olan growth hormon..

akrşlar bn 16 yaşında 95 odğumluym 1.81 boy var 83 kilo bu ürünü alıp boyumun uzacağını üdşünüyorum 15 yaşından beri boyumun uzamıyoru doktor kırkıdak yapıpm rötgeninden 1.90 olucaksın dedi ama bu ürünü alıp bouymun uzaucağını düşünüyorum tavsiyeleriniz neledr

gh max almayı düşünüyorum kararsız kaldım fazla büyüme hormonunun beyindeki tümörleri ve kanser hücrelerini güçlendirdiğini biliyorum.. Ama sonuçta bu supplementlerde de direk olarak hormon yok vücudun bunu belirli bir ölçüde salgılaması lazım.. ama bi uzman görüşü şart..

Evet onlardada aol var. ben ilk başta yazdığım yazıyı supplement satan biri tarafından duydum ve araştırdığım kaynakta gh hormonunun zararlı hücreleri büyütüğü bir gerçek ama benim değinmek istediğim aol hormonu değil ve bildiğim kadarıyla diğer mega forte gibi ürünlerdede aol var ama gh max gibi büyüme hormonu salgılanmasını tetikleyici ürünler değil ondan saydığınız ürünlerden bahsetmedim ama bu ürünü zararlı bir ürün gibi gösterme çabamda yok ayrıca saygılar.

Back
Yukarı