Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Suan testestoron deca küründeyim supplement olarakta (protein,bcaa,animal pak ) kullaniyorum gh max i kur bittikten sonra mi yoksa simdi kullanmaya basliyim mi? 4. Hafta bitti kürde

ıdman once kullanılmasının sebebı ıdmandan sırasında ınsulın sevıyenız asagı duser. ıdman sonrası ıse ınsulın mınımum olur. ve gh-max emılıp ıs yapmaya basladıgı sure ınsılun sevıyenızın mınımum oldugu zamana denk gelırse GH sevıyenız okadar yuksek olur.
bu yuzden ıdmandan once alınması makuldur. urunu kullandıgınız sure 0 eker tuketmenızı onerırım.

Arkadaşlar benim sorum bu ürünü kullandığınızda nasıl yan etkiler gösterdi ve benim yaşım 17 1 yıllık bb ile uğraşmaktayım 1 aya definisyon'a giricem içindeki doğal streoid ler beni korkutuyor benim yaşımda kullanmış olup yan etki görmüş olan arkadaşlar ve konuda bilgili olan arkadaşlar yardımedebilir mi ? onun dışında her şeyi okudum ürün tam istediğim gibi bir ürüne benziyor ve kullanırsam definisyonda yanında kombine olarak hangi ürünü kullanıyım protein tozu mu ? yoksa L carnitin kullanıyımmı malum ürünün içinde L karnitin var ama az oranda var edit: bütçem sınırlı

Arkadaşlar benim sorum bu ürünü kullandığınızda nasıl yan etkiler gösterdi ve benim yaşım 17 1 yıllık bb ile uğraşmaktayım 1 aya definisyon'a giricem içindeki doğal streoid ler beni korkutuyor benim yaşımda kullanmış olup yan etki görmüş olan arkadaşlar ve konuda bilgili olan arkadaşlar yardımedebilir mi ? onun dışında her şeyi okudum ürün tam istediğim gibi bir ürüne benziyor ve kullanırsam definisyonda yanında kombine olarak hangi ürünü kullanıyım protein tozu mu ? yoksa L carnitin kullanıyımmı malum ürünün içinde L karnitin var ama az oranda var edit: bütçem sınırlı

Urunde steroid vs bulunmamakta, normal legal, ilac icerigi olmayan bir urun. !7 yasinda bir insanin kullanmasini anlamsiz buluyorum, zaten Gh in tavan oldugu araliktasin. Ayrica definisyon denildiginde supplementasyon onemini yitiriyor, beslenme cok onem kazaniyor. Bu donemde destek amacli BCAA, aminoasitler kullanilabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben amıno protein kreatin felan biliyorum ama bu gh max nedir arastırdım net anlayacagım bir bilgi yok streiod e yakın bişeymı body ve gelişimde etkisi ne

Merhaba ben amıno protein kreatin felan biliyorum ama bu gh max nedir arastırdım net anlayacagım bir bilgi yok streiod e yakın bişeymı body ve gelişimde etkisi ne

Steroidle alakasi yok, supplementler bolumunde zaten steroidin isi yok.

Birkac mineral vitamin, bitkisel destek arti 2-3 aminoasit.

Buyume hormonunu tetikledigi dusunuluyor.

19 dolarlık şeye 106 lira verirken eliniz titremiyor mu, orta avruğa seyahatine çıkacak abla enişte, oralarda sanırım daha mantıklı bir fiyata aldırabilirim, abdye gitselermiş tam süper olacakmış da..

Ürünü 3 haftadır kullanmaktayım ve bilindiği üzere damarı genişletme gibi bir özelliğe sahip.Aslında böyle bir şeyden bahsedilmemiş gh max ın açıklamasında ancak gerek kullanıcı yorumları gerekse genel yorumlar bu yönde.Ben de damarları genişletmek istediğimden almıştım ve ciddi anlamda gelişme sağladım.Etki süresini bilmem ama kolay kolay göremezsiniz.Kesinlikle protein ile kombine edilmeli.Kolay gelsin.

Arginine nin güzel bi etkisini gh maxlıyor gibi bir izlenim yaratan ambalajla koy rafa insanlarda oo hormon arttırıyor diye alsın %5 bile hormon arttırsa su gibi içer millet bunu :D Saf arginine kullanırım daha iyi.

Ayrıca bir yorumda gh nin erken ölüme neden olduğunu gördümki mantıken doğru.Bir organizmanın gelişim hızını arttırırsanız ölüm hızınıda erkene alırsınız yaşam enerjimizin belli bir limiti var

Antreman sonrası whey,gece yatarken casein kullanıyorum.Aynı zaman da antreman önceside gaspari 8000 alıyorum.
Bunu nasıl bir süreçte zaman aralığında nasıl kullanmak gerekli fikri olan varmı?

bende geceleri casein kullanıyorum gecenlerde GH MAX aldım ancak gece yatmadan boş mideye alınması gerektıgınden caseinle gh max ı gece yatmadan hangi saat aralıklarıyla hangisini öncelikli kullanmalıyım?

arkadaslar kafama takılan bir soru var . arastırdım net bi bilgi edinemedim. gh max ı kullanırken süt ve süt ürünleri kullanılmaması gerektiği hakkında söylentiler var . ve böyle bişey varsa kullandıktan sonra veya once kac saat once yiyip içmememiz gerekiyor ? bunun cevabını verirseniz sevinirim :)

arkadaslar ben spordan hemen önce whey protein ve gainer karistirip iciyorum cokta ise yariyor.simdi elimde gh max da var,buda spordan önce bos migdeye diyor nasil yapacaz bu kombineyi ayarlayacaz kafa_

arkadaslar kafama takılan bir soru var . arastırdım net bi bilgi edinemedim. gh max ı kullanırken süt ve süt ürünleri kullanılmaması gerektiği hakkında söylentiler var . ve böyle bişey varsa kullandıktan sonra veya once kac saat once yiyip içmememiz gerekiyor ? bunun cevabını verirseniz sevinirim :)
Boş mideye içmen gerekiyor özellikle süt ve süt ürünleri kullanıyorsan arada 2saat boşluk olsun tam verim almak istiyorsan
arkadaslar ben spordan hemen önce whey protein ve gainer karistirip iciyorum cokta ise yariyor.simdi elimde gh max da var,buda spordan önce bos migdeye diyor nasil yapacaz bu kombineyi ayarlayacaz kafa_
Gece ve sabah kullanabilirsin aç karma

Back
Yukarı