Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
Muscle tech nitro tech protein tozu
Muscle pharm arnold cre3 creatin
Ve universal gh max ı kombine edicem arkadaşlar pazartesi başlıcam ve her hafta sizi bilgilendireceğim. 3 ünü 391 tl aldım. Ayrıca beslenmemde çok iyi. Hayırlısı.

Muscle tech nitro tech zaten creatin içeriyor illa kullanacaksan kreatinin dozu ona göre ayarlamanı öneririm. Ayrıca Gh-Max diyet dönemi daha etkiliyken, kreatin diyet dönemi dışında (su tuttuğundan) tercih ediliyor o yüzden ben olsam aynı anda bu ürünleri kullanmam.

Eğer definasyondaysan-yağ yakımına yönelik bir antreman yapıyorsan protein tozu+Gh max kullan. Yok eğer hipertrofi ya da güç antremanı ağırlıklı çalışacaksan Gh-max dışındakileri kullan.(bütçe meselesi) Ama ekstra alacağın kreatinin dozunu protein tozundan aldığın creatin miktarı kadar azaltarak al. Creatin alacaksan yeterli miktarda su tüketmeyi de unutma.

arkadaşlar ben 16 yaşındayım şuuan myofusion, muscle whey proteinleri, animal pak (4 paket kaldı), BCAA ve gh max kullanıyorum, kombinim başarılı vucüduma fazla yüklensemde balık yağı takviyesi alıyorum hergün 8-9 litre arası su içiyorum ve 5 günde bir brokoli yiyorum. Gh max 1 aydır kullanıyorum kolum 2cm büyüdü şuan 37 full kas yağ oranım çok az zaten 9 yıldır yüzücüyüm, bana önerebiliceğiniz gh maxle kombin edebiliceği başka ne ürünler olabilir ? sıfırdan kombin yağmak istiyorum

Amix Monster Beef ve Multipower Triple Amino kullanıyorum yanına ek olarak bu ürünü de almayı düşünüyorum; kullanan arkadaşlar ne derler veya kullandığım ürünlerle kullanımı sorun olur mu ? Ayrıca arkadaşımdan son kulanma tarihi bu temmuz olan Weider Pure Creatin de aldım yarım kutu, dörtlü birleşim yapsam mı veya bilgili arkadaşlar ne önerirler, teşekkürler.

Arkadaşlar definasyonda gh max + animal cut + optimum whey + glutamine tozu kullansam bana sıkıntı yaratırmı?? Yardımcı olacağanızı inanıyorum :rolleyes:

Arkadaşlar definasyonda gh max + animal cut + optimum whey + glutamine tozu kullansam bana sıkıntı yaratırmı?? Yardımcı olacağanızı inanıyorum :rolleyes:
Bende şu an sei whey+mp shred matrix+sixstar aminomax+gh max+omega 3+multivitamin beraber kullanıyorum senin kombine yakın ve çok memnunum sonuçlardan definasyon da olmama rağmen kas kaybı yaşamadan gidiyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4 gündür kullanıyorum etkisi fark ediliyor :) tahminimce sürekli kullanıcağım bir supplement şahsen tavsiye ederim daha ağır çalışmaya başladım diyebilirm bunun sayesinde :)

Urun 124 tl den 99 tl ye cekilmis ihtiyaci olan varsa alsin forum sponsorunda :) kampanya sadece 19 mayis icin gecerli

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gh max.tribulus terretis.glutamin.bcaa.creatin.+protein tozu
Kullanmistik 3 arkadas.gozle gorulur bir sekikde degisim oldu diyebilirim.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Back
Yukarı