Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
yaşın çok genç büyüme hormonu desteğini uzmanlar 30 yaş sonrasında hormon kontrolunden sonra öneriyor, senin yapacağın beslenmene dikkat edip bacak antremanlarını güzel ilgi alaka göstermen, yaşında genç olduğu için hormonlarında bir sorun yoktur merak etme[DOUBLEPOST=1402595590][/DOUBLEPOST]
selamlar şimdi antreman öncesi aldığın proteinin whey olduğunu düşünüyorum öyleyse eğer zaten whey sabah ya da antremandan hemen sonra alınır, antreman öncesi vucudunun protein kaynaklarında yıkım oluşmadığı için aynen böbreklerden atabilirsin onu, casein tarzı daha uzun sürede emilen birşey alsan daha iyi olur. birde iç organlara fazla yük bence hem protein hemde büyüme hormonu, ciğer ve böbrekler bu aşırı yükü atabilir çok az yararını görebilirsin. Ayrıca yaşın gençsede bence daha ilerki yaşlarda kullan büyüme hormonu tarzı supplementleri. umarım yardımcı olmuşumdur.
Beni endişelendiren antrenmandan 30 dk önce whey protein ve gh max birlikte alındığında, gh-insülin ilişkisinden dolayı gh maxın verimini düşüreceğinden korkuyorum. O halde whey proteini sabah kalkınca ve antrenman sonrası almak daha dahamı iyi olur? Antrenman önceside gh max.

Beni endişelendiren antrenmandan 30 dk önce whey protein ve gh max birlikte alındığında, gh-insülin ilişkisinden dolayı gh maxın verimini düşüreceğinden korkuyorum. O halde whey proteini sabah kalkınca ve antrenman sonrası almak daha dahamı iyi olur? Antrenman önceside gh max.
evet daha iyi olur zaten whey'in zamanlamasını bu hale sokunca yavaş yavaş fark edersin etkisini, böylece miğden de çok dolu olmaz ve daha iyi antreman çıkartırsın :) ayrıca testesteron'a katkıda bulunması için ölçülü bir biçimde hayvansal yağlarda tüketebilirsin aklında bulunsun.

evet daha iyi olur zaten whey'in zamanlamasını bu hale sokunca yavaş yavaş fark edersin etkisini, böylece miğden de çok dolu olmaz ve daha iyi antreman çıkartırsın :) ayrıca testesteron'a katkıda bulunması için ölçülü bir biçimde hayvansal yağlarda tüketebilirsin aklında bulunsun.
Teşekkürler birde böyle deneyelim, sabah kahvaltımı düzgün yapıyorum ama, kalkar kalkmaz ilk iş bir ölçek protein olacak.

Merhaba ;
İçeriğinde argenin olan ürünler kesinlikle büyüme hormonunu tetikleyen ürünler fakat 18-28 yaş arasında zaten testosteron yeterli miktarda vücutta salgılanmakta. Bence bu ürünler 30 yaşın üzerinde olan kişiler için çok uygunudur. Diğer türlü vucudunu ürettiği şeyleri fazladan alacaksınız . Ayrıca GH max'ın değerleri profosyenel olmayan kişiler için biraz fazla . Bana sorarsanız bunun yerine sadece argeninin ya-da diğer supplumentlerinizle kombine edebileceğiniz ürünler kullanmanız . Tabi ki herkesin kendi seçimi , eğer kullanıp çok yarar gördüyseniz ara vererek kullanmaya devam edebilirsiniz.

gh max veya benzeri ürünü ilk defa kullanıcam şu şekilde kullansam nasıl olur
sabah kalkınca whey protein alıyorum aç karnına 1 saat sonra kahvaltı öğle yemeğinden 1buçuksaat sonra gh max,gh max aldıktan 30 dk sonra antreman , antremanım yaklaık 1 saat 1buçuk saat sürüyor antreman sonrası gainer kreatin ve beef amino 30mg çinko ve 300mg magnezyum gece yatmadan 15-20dk önce gh max .

selam, bu şekilde deneyebilirsin bence bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum ama kreatini çok abartma derim özellikle yaz aylarında, doktorum benim kan tahlil sonuçlarımda kreatinin biraz fazla yüksek olduğunu ve ilerde böbreklerimi çok zorlayacağını söylemişti bol bol su iç demişti, seninde aklında bulsun, ayrıca gördüğüm kadarıyla az kullanımının daha yararlı olacağını söylüyor araştırmalar.

Bence antreman sonrasi aldiginiz urunler cok fazla sunu unutmayin ki karacigerin sentezleyebildigi max protein 40 gram eger anabolic bir urun kullanmiyorsaniz . Ayrica cinkoyu yatarken almanizi oneririm testo ve buyuke hormonu salgilaminiza daha fazla yardimci olur .antreman sonrasi gainer kreatin belki beef amino alabilirsiniz . Ayrica aminoyu bir ara ogununu e eklemeniz daha yararli olacaktir . Ghmax kullaniminiz dogrudur

çinko mag. ve gh max yatmadan önce alırsam ağır gelir diye korktum aslında ondan antreman sonrası almaya başladım denerim yatmadan önce 2sini almayı.tavsiyeniz için teşekkürler.

Ben yatmadan önce süt ve lor peyniri tüketiyorum bu ürünü aldıktan sonra kesmem mi gerekecek. Aç alınması şart mı ?

Aldiklarin protein ve makul olcude aminoasit barindiriyor. Birbirlerine zarar vereceklerini dusunmuyorum sutten dolayi emilimi yavaslatabilir belki o kadar.
Ben yatmadan önce süt ve lor peyniri tüketiyorum bu ürünü aldıktan sonra kesmem mi gerekecek. Aç alınması şart mı ?

Ben de öyle düşünüyorum ama bu konuda ilk mesajda bol miğdeye diye belirtilmesinin sebebi nedir acaba ?
Acken yani insulin seviyesi dusukken growth hormonu salgilanir.o yuzden ac karna daha etkili olacagi icin bos mideye alin denir.

MB860 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yatmadan 2 saat önce kazeini al. Yatmadan hemen öncede GH Max ı al bence. Ben 3 tablet alıyordum yatmadan önce. Gayet etkili. Eğer spora yeniysen çok ağır gelebilir, kullanma. Animal Pak, GH Max, Kreatin, Protein Tozu ve Amino Asit kombinasyonu gayet etkili.

Sporda bir yılımı doldurdum. Ramazandan sonra da whey glutamine bcaa kreatin birde yanında bunürünü kullanmak istiyorum umarım hacim için etkili olur.

Back
Yukarı