Bu ürünü kullanıyorum, kilo kaybı yok.Birde kullanan bir çok sporcuda ani kilo kayıpları meydana gelmiş böyle bir olasılık varmı,yada tecrübe eden oldumu ?
Bildiğin gibi gh max ta da arginin bulunması sebebiyle, nitrix oksit (nox) etkisi yaratmakta.çünkü günlük 5 gr doz arginin ve destekleyici olarak 2.5 gr ornitin var içerisinde.İlk kullanımını dün yaptım bugün of günümdeyim ürünü muschletech isole whey ,Granade prework out,(nox) ile kombine ettim bakalım ne kadar faydası olacak göreceğiz...
Bu urunu ben iki sene once kullandim.kullanmadan once cok arastirdim.oncelikle sunu belirtmek isterim.urun tek basina bir ise yaramaz.(tek basina kullanan iki arkadas 0 etki aldi)3 arkadas iyi beslenmenin yaninda whey protein,bcaa,glutamin,creatin,birde bulgarian tribulusla bu urunu kombine ettik.3muzun beslenme duzeni ve sıklıgida ayniydi.ücümuzde de gozle gorulur irilesme ve hatlarda belirginlesme oldu.Coleman parcalaman icin dedigin gibi cok tekrar az kg iceren bi programa , yag yakıcıya , onun yanında bi supplementa( bu donemde en iisi aminoasit ozellikle Weider AminoLiquid) ve bir diete ihtiyacın war
Coleman parcalaman icin dedigin gibi cok tekrar az kg iceren bi programa , yag yakıcıya , onun yanında bi supplementa( bu donemde en iisi aminoasit ozellikle Weider AminoLiquid) ve bir diete ihtiyacın war
Bilgileriniz için teşekkürler.Bu urunu ben iki sene once kullandim.kullanmadan once cok arastirdim.oncelikle sunu belirtmek isterim.urun tek basina bir ise yaramaz.(tek basina kullanan iki arkadas 0 etki aldi)3 arkadas iyi beslenmenin yaninda whey protein,bcaa,glutamin,creatin,birde bulgarian tribulusla bu urunu kombine ettik.3muzun beslenme duzeni ve sıklıgida ayniydi.ücümuzde de gozle gorulur irilesme ve hatlarda belirginlesme oldu.
Urunu 6 ay arayla kullanilmasi gerektigi soyleniyor.biz urun bittikten iki ay sonra tekrar kullandik fakat sonuc sıfır.hic etki olmadi.
Sonuc olarak bence yilda bir ya da iki kez kullanilmasi geken bir urun fazlasi gereksiz.
Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.
Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.
Faydası olacağına inanıyorum bence iyi bir kombinasyon ayrıca kreatin içeren pt almanı öneririm bilhassa ek olarak kreatin'e yüklenmeni önermem..Protein+bcaa ve gh max 3 lusu sizce kas kutlemi gozle gorulur sekildr artirirmi arkadaslar. Boy 189 kilo 88