Universal Gh-Max 180 Tablet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.631
üniversal Gh max ile nitrit oksid içeren (nox) ürünü aynı anda kullansam bir problem olurmu ? zira bir süredir granade 50 calibre kullanısıyım,bir tepkime yada yan etki olurmu ?

Birde kullanan bir çok sporcuda ani kilo kayıpları meydana gelmiş böyle bir olasılık varmı,yada tecrübe eden oldumu ?

İlk kullanımını dün yaptım bugün of günümdeyim ürünü muschletech isole whey ,Granade prework out,(nox) ile kombine ettim bakalım ne kadar faydası olacak göreceğiz...

İlk kullanımını dün yaptım bugün of günümdeyim ürünü muschletech isole whey ,Granade prework out,(nox) ile kombine ettim bakalım ne kadar faydası olacak göreceğiz...
Bildiğin gibi gh max ta da arginin bulunması sebebiyle, nitrix oksit (nox) etkisi yaratmakta.çünkü günlük 5 gr doz arginin ve destekleyici olarak 2.5 gr ornitin var içerisinde.
Grenade de arginin tarzı bir içerik varsa günlük limitini 9-10 gr da tutmak tavandır bence.
Tabi gh max farklı içeriklere de sahip çok farklı bir ürün orası ayrı.

İçeriği paylaştığım gibi arginin miktarını belirtmemiş

Eklentiler

• gran.jpg
    gran.jpg
    95,8 KB · Görüntüleme: 467
Bu hafta GH max alıcam aç karna alınması söyleniyorki doğru bir durum insülün seviyenin düşmesi için ama antremandan 45 dk önce yulaf ezmesi yiyen birisiyim karbonhidrat alımım ne olucak sizler nasıl kullanıyorsunuz ?

Gh max kullanmaya başlıycağım için antreman öncesi karbonhidratımı kesiyim mi ?

Yulafı 2 saat önce ye idmana tok gitmiş olmazsın..

1 kutuyu bitirdim . özetle idman öncesi alımda etkisini antreman sırasında görebiliyorsunuz . yatmadan önce alınması tavsiye edilen 2 taneye anlam veremedim amaç gece büyüme hormonu salgılaması ama gece yatmadan önce almasamda yine aynı sonucu alırdım sanırım .bu biraz ticari gibi geldi tecrübeli arkadaşlar daha iyi yardımcı olur onun dışında kombine edişimi yazmıştım o şekilde kullanım sonucunda kaslarda belirginleşme ve kilomda artış oldu.

Bir aya yakın oldu bende gözle görülür mesafe kattettim placebo etkisi mi bilinmez ama gelişim gösterdiğim gerçek.

Arkadaşlar ben de 4 senedir bu işin içindeyim. Son 1 senedir whey+kreatin kullanıyorum sadece. GH MAX eklesem kas hacminde artış görülür mü ? Ve ikinci sorum bu ürünü sürekli kullanmak mı gerekir yoksa kreatin gibi ara vermek gerekir mi? Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Coleman parcalaman icin dedigin gibi cok tekrar az kg iceren bi programa , yag yakıcıya , onun yanında bi supplementa( bu donemde en iisi aminoasit ozellikle Weider AminoLiquid) ve bir diete ihtiyacın war
Bu urunu ben iki sene once kullandim.kullanmadan once cok arastirdim.oncelikle sunu belirtmek isterim.urun tek basina bir ise yaramaz.(tek basina kullanan iki arkadas 0 etki aldi)3 arkadas iyi beslenmenin yaninda whey protein,bcaa,glutamin,creatin,birde bulgarian tribulusla bu urunu kombine ettik.3muzun beslenme duzeni ve sıklıgida ayniydi.ücümuzde de gozle gorulur irilesme ve hatlarda belirginlesme oldu.
Urunu 6 ay arayla kullanilmasi gerektigi soyleniyor.biz urun bittikten iki ay sonra tekrar kullandik fakat sonuc sıfır.hic etki olmadi.
Sonuc olarak bence yilda bir ya da iki kez kullanilmasi geken bir urun fazlasi gereksiz.

Motorola Atrix Cihazimdan Gönderildi.

Coleman parcalaman icin dedigin gibi cok tekrar az kg iceren bi programa , yag yakıcıya , onun yanında bi supplementa( bu donemde en iisi aminoasit ozellikle Weider AminoLiquid) ve bir diete ihtiyacın war

Bu urunu ben iki sene once kullandim.kullanmadan once cok arastirdim.oncelikle sunu belirtmek isterim.urun tek basina bir ise yaramaz.(tek basina kullanan iki arkadas 0 etki aldi)3 arkadas iyi beslenmenin yaninda whey protein,bcaa,glutamin,creatin,birde bulgarian tribulusla bu urunu kombine ettik.3muzun beslenme duzeni ve sıklıgida ayniydi.ücümuzde de gozle gorulur irilesme ve hatlarda belirginlesme oldu.
Urunu 6 ay arayla kullanilmasi gerektigi soyleniyor.biz urun bittikten iki ay sonra tekrar kullandik fakat sonuc sıfır.hic etki olmadi.
Sonuc olarak bence yilda bir ya da iki kez kullanilmasi geken bir urun fazlasi gereksiz.

Bilgileriniz için teşekkürler.

Şöyle bir durum tespiti yerinde olur;
Doktora gidiyorum çocuğum olmuyor diye ,doktor bana reçete yazıyor ve eğer çocuğun olursa bu ilaçlara borçlu olacağını söylüyor, Ama bu yetmiyor bana ardından ben tedavi süreci içerisinde birde üfürükçüye gidiyorum ,O bana okuyup üflüyor diyor ki tevekkül et '' Allah''tan iste sonra dualar ve ritüellere girişiyor, ne hikmetse benim karı hamile kalıyor,Şimdi ben çocuk sahibi olmayı hangisine borçluyum ?? ,Elbette akıl ve mantık süzgecimin değerlendirmesi sonucu çıkacak tabloya borçlu olacağım,gelişmeyi neye borçlu olduğumuz supplementler ile anlamak oldukça zor ve şu iyi şu kötü değerlendirmesi oldukça güç,Yani ben gelişimimi yemek,antreman ve dinlenmeyede borçlu olabilirim gh max'ın getirilerinede bunun analizini yapabilmek oldukça güç..

eğer söz konusu 3 ü ise gh max ı kesinlikle çıkar onun yerine kreatin ekle o zaman kütlenede kesenede yararı olur etkisinide görürsün.şöle bi algı oluşuyor galiba testo booster olarak geçince mucize olcak gibi düşünüyoruz öle bir etkisi olan bir ürün yok yada ben bilmiyorum.

Protein+bcaa ve gh max 3 lusu sizce kas kutlemi gozle gorulur sekildr artirirmi arkadaslar. Boy 189 kilo 88
Faydası olacağına inanıyorum bence iyi bir kombinasyon ayrıca kreatin içeren pt almanı öneririm bilhassa ek olarak kreatin'e yüklenmeni önermem..

Back
Yukarı