bende boy uzatma amaçlı baya bi gh salgılatıcı alıyorum ama gel gelelim henüz çok bir verim alamadım
başta 1g arginine içeren kapsül kullandım gnc marka günde 1-1.5 kapsul yatmadan önce
sonra gnc de satılan 1.500 arginine 1 gram mı 0.5 gram mı ne ornithine içeren kapsül kullandım 120 kapsül gün de 1-2 tane
sonralarda NOW firmasının 1 gram arjinin 0.5 ornitin kullandım şuanda da iherb de satılan bi gh salgılatıcı kullanıyorum arada da netrition dan direk çok düşük miktarda hgh içeren hap kullnmıştım
elimdekiler bititğinde de universal gh max yada now ın gh salgılatıcı tozunu kullanıcam ama bunlar boya çok etki yapmıyor gibi geliyor
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 08:26 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 08:21 ----------
bence bunu kullanırken sürekli zıplamalı spor, barfiks demirine asılıp günde toplam 10 dakika kadar asılı durma ve esneme hareketleri yaparak kas liflerini uzatım kemiklere baskı yapmasını engelle ve ağır presslere girmemen daha iyi sonuç verecektir(buradaki press den kastım omuz press tir)
ve ağırlık çalışırken ayakta durma otur yada yat ki bacaklara yüklenmeyesin