öncelikle merhabalar herkese foruma yeni dahil oldum.bir kaç sorum olucak bu ürün ile ilgili benim yasım 16 boy 1.78 kilom ise 90 yaklasık 1yıla yakındır 1 ay ve 2 ay ara vererk body fitness yaptım ve yapmayada devam ediyorm.önceden 108 kilo olarak basladım bu spora sonrasında 83 kiloya kadar 7 ay gibi bir sürede düştüm.ekmek ve şekeri kısarak acıkcası düzenli programlı bir diyet olmadan bu kadar verebildim.şimdi ise daha bilinçlendim bu sporla ilgili ve düzenli bir diyet programıyla bu ürünü kullanmak istiyorum.yaşımdan doalyı bir sorun problem yaratırmı tecrübeli arkadaşlarımızdan ve hocalarımızdan bir kaç açıklama gelirse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.
İlk Önce Zaman Ayırıp Cevap Yazdıgınız İçin TesekkürlerSöylediklerinizi Dikkate Alıcam Peki Şöyle Yapsam Kasıma Kadar Yani Kışa Kadar Diet ve Cardio Kışın Whey Eşliğinde Biraz Kas Kütlesini Artırmaya Yönelik ÇAlışsam MArttan Hazirana Kadar Definasyon Yapsam O nasıl Olur ?
1 ay boyunca kullandım bir etki göremedim verdiginiz 148 liraya degicek bir ürün degil bence
1 ay boyunca kullandım bir etki göremedim verdiginiz 148 liraya degicek bir ürün degil bence
Arkadaşlar, ben hap yutmakta zorlanıyorum(yutamıyorum) Bu ürünü ağzımda çiğneyerek yutsam bir sorun olur mu?