kisisel onerim yag oraniniz 15in altinda ise kullanin, cunku bu seviye ye diyetinizi duzelterek rahatca gelirsiniz ve haftada 3 gun duzenli bir agirlik antremani ile. buyuk kas gruplarini calistirdiginiz.
animal cuts'i animal pak ve animal nitro ile beraber kullanin (wrath's supplement stack). bunlarin haricinde omega-3 solgar 950, universal atomic7 ve whey protein (herhangi bir marka ornegin ON gold whey) supplementlerini de oneririm.
sabah kahvaltidan 30dk once animal cuts (sabah kahvaltisi bence esittir yulaf ezmesi, yumurta, lor, sut, pekmez/bal)
kahvaltiya kadar imkan varsa 30-45dk kardiyo yapin veya en basiti yuruyun.
kahvalti ile beraber bir paket animal pak.
oglen yemegi ve aksam yemegi ile birlikte birer solgar950 omega-3 tablet. gunde iki tane.
antremandan once atomic7 ve antreman sonrasinda animal nitro 1 paket. antreman bittikten 45dk sonra whey protein shake.
antremanda yine buyuk kas gruplarini calistirin ve son 20dk, max30dk, kardiyo yapin. antreman suresi 1 saati gecmesin.
animal nitro"yu antremandan 30dk once de alabilirsiniz ama o zaman gunde 2 paket gidecegi icin masrafli olabilir.
off gunlerde de supplementleri ayni sekilde kullanin.
son bir oneri, para sikintiniz yoska universal 2700 aminoyu ogun aralarinda 2 ser tablet olarak gunde 6 tane alabilirsiniz. gunluk protein ihtiyaciniza gore whey protein shake sayisini da 2 ye cikarabilirsiniz.
cuts'in bir cycle'i 3 hafta ama animal pak ve animal nitro'da cycle diye bir sey yok. maddi durumunuz iyi ise pak ve nitrodan her gun bir paket alin. tekrar $$ isin icine giriyor.
guzel bir diyet yapmazsaniz basari gelmez. komplex karbonhidrat alin, karabugday, bulgurpilavi, tam tahilli ekmek gibi. islenmis gidalardan sosis, sucuk uzak durun. sadece su icin. bol bol yesillik tuketip, hindi, balik ve kirmizi ete abanin. tavuk konusu ise sikintili, kilosu 9.5tl ye tavuk gogus satiyorlar, ben guvenip de alamiyorum.
not: tr versiyonu ile us versisyonu araskinda farki bilmiyorum (ben 6 sene once us cuts kullanmistim), ama yukarda dediklerimi yaparsaniz basarili bir diyet ile, tr versiyonu zayif bile olsa istediginiz sonuclara ulasmamamniz icin bir neden yok. diyet konusunda yeni iseniz, makro sayin. ona gore beslenmesinizi ayarlayin. Cuts kullanmaya baslamadan once makro sayin, tikandiginiz yerde kullanmayi dusunebilirsiniz.