Arkadaşlar bu urunun 3 uncu kutusunu kullanıyorum bırı gecen ay bıttı dıgerı gecen yıl bıttı sımdı 3 uncu kutuyu aldım fakat kullanmaya baslamadım
Animal cutsu kullanacak arkadaşlara tavsiyelirim var öncelikle ben yaptıklarımı söyleyim ve sonucu söyleyim
Spor: Koşu bantında 10 km hızla her gun 5 km katediyorum... 300 mekik çekiyorum ve alt karın bel göğüs eriticek periyodik hareketler yapıyorum .
Diyet(Kesinlikle diyetisyen kullanmadım kendı yaptıklarım )
Sabahları (Saat 07:30) yumurta domates salatalık yağsız beyaz peynir ve sayri şeyler yiyiyordum . Öğlende muz ve üzüm harici meyveler yiyiyordum c vitamını olan meyveler agırlıklı (limon portakal mandalina greyfut )
Öğlen : (Saat 13:30 gibi ) beyaz et tüketiyordum tonbalıgı tavuk kesinlikle haşlanmış olacak yanına yogurt felan
Akşamları (Saat 17:00 yi geçmeyecek ) Sıvı yiyecekler meselacorba cok az yağlı sebze yemeği ve sayri şeyler gene yiyebiliyorsanız meyve felan istediğiniz kadar yiyin üzüm muz olmamak şartıyla
Ve kesınlikle yememenız gereken şeyler Yağlı yiyeceklerden uzak durun . Zeytinyağı kullanmaya calısın . Tuz ve şekerden uzak durun . Ekmek yemeyin mümkün oldugu kadar light bile olsa. Ve en önemlisi abur cuburu kesmeye calısın birden burakmak zor oldu benım ıcın
ve Sonucu Haftada 2 ila 2.5 kilo kesin ... ve Unutmayın gunde mınumum 3 litre su tüketınız.
boy 1.80
kilo 100 lerdeydı o ara
Arkadaşlar bu ürünü agır bir kardio nun altına gırmeyeceksenız kullanmayın lütfen gerçekden profesyonel bi ürün bantta 15 dakıka 6 km hızla yuruyeceksenız hıc bulasmayın
AMA EN ONEMLİSİ YEME ALISKANLIGINI KISMAK SPORU BURAKINCA KESIN KİLO ALIRSINIZ AKSİ TAKTİRDE 1 AYDA SU KADAR KİLO VERDIM FELAN UGRASMAYIN SPORU UZUN VADELİ YAPIN .......
Saygılar O.KOŞAR
[email protected]