salperdemir
Üye
Arkadaşlar yardım edermisininz. Benim boy 173 kilo 95 spor salonuna gidiyorum 45 dk yürüyüş yarım saat bisiklet yapiyorum ve lekarnetin kullanıyorum ama bi degisim yok lütfen yardım edin nasıl zayiflaya bilirim
Ben beslenmeme fazla dikkat etmedim,sadece ekmeği,şekeri,unlu ve yağlı yiyecekleri kıstım.Karbonhidrat alımını minimum düzeye indirdim.Öyle pek fazla kardiyo da yapmadım(iki günde bir,15-20 dakika)1.5 ayda 86dan 78.5'a düştüm.[DOUBLEPOST=1487186850][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar yardım edermisininz. Benim boy 173 kilo 95 spor salonuna gidiyorum 45 dk yürüyüş yarım saat bisiklet yapiyorum ve lekarnetin kullanıyorum ama bi degisim yok lütfen yardım edin nasıl zayiflaya bilirim
Ben beslenmeme fazla dikkat etmedim,sadece ekmeği,şekeri,unlu ve yağlı yiyecekleri kıstım.Karbonhidrat alımını minimum düzeye indirdim.Öyle pek fazla kardiyo da yapmadım(iki günde bir,15-20 dakika)1.5 ayda 86dan 78.5'a düştüm.
animal cuts alalı bugün tam 3 hafta oldu düzenli ve disiplinli bir diyet programı ve kardio antrenmanlarımla tam 5 kg verdim tabi sadece animal cuts değil L-carnitine ile takviyeledim şuan koşu bandında kardiyo yaparken sallanan yağlar yerine daha sık bir vücudum var geceleri daha rahat uyuyor ertesi güne daha dinç ve enerjik uyanıyorum not:bende animal cuts kullandım sonuç alamadım diyenler muhakkak olacaktır unutmayın ki herkesin vücut yapısı ve sindirim sistemi farklıdır düzgün kullanımda doğru beslenmede herkes güzel sonuçlar alacaktır üniversal bi harika dostum![]()
o dediklerini yaptıkdan sonra takviyeye ihtiyac oldugunu zannetmiyorum.o dediklerini yaparak hap kullanmasanda yine o 5 kiloyu verirdin bence.Ben bu ürünü kullanarak bir ayda tam 5 kilo üzeri verdim ama ben haftada 6 gün antrenman yapıyorum her güne yakın ağırlıktan sonra da yaklaşık kırk dakika da kardiyo yapıyorum tabiki bunu kullanırken de bütün kötü yiyecekleri kesmek gerekiyor bende öyle yaptım ve etkisini gördüm yemeğe dikkat etmek şart
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğru diyorsun olabilirdi diye bende düşünmedi değilimo dediklerini yaptıkdan sonra takviyeye ihtiyac oldugunu zannetmiyorum.o dediklerini yaparak hap kullanmasanda yine o 5 kiloyu verirdin bence.
O zamanın rehaveti ile komple aklımdan çıktı haklısınızBu hassasiyet yüzünden yerli ürün almanızı tavsiye ederim. Yüzde otuz düşük performans endişeden iyidir. Performans oranı rast gele söylendi
kardiyoda hangi hareketleri kaçar dakika yaptın ? Yaklaşık bir şeyler söyleyebilir misin ?Doğru diyorsun olabilirdi diye bende düşünmedi değilim
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Suplementler hep pahalı hem de içerikleri orjinal değil. Bu devirde orjinal içerikli ürün bulmak zor Türkiye'de.Ürün bulunmuyor memlekette , bulunsada aşırı pahalı. Ayrıca yıllar içerisinde formülü yurtdışında değişmesede türkiyede çok fazla değişti bence. 2009 yılında kullandığım cuts ile en son 2016 yılında kullandığım cuts arasında uçurum vardı. Ama bana göre hala en iyi üründür kendileri.