Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548
Arkadaşlar yardım edermisininz. Benim boy 173 kilo 95 spor salonuna gidiyorum 45 dk yürüyüş yarım saat bisiklet yapiyorum ve lekarnetin kullanıyorum ama bi degisim yok lütfen yardım edin nasıl zayiflaya bilirim

Arkadaşlar yardım edermisininz. Benim boy 173 kilo 95 spor salonuna gidiyorum 45 dk yürüyüş yarım saat bisiklet yapiyorum ve lekarnetin kullanıyorum ama bi degisim yok lütfen yardım edin nasıl zayiflaya bilirim
Ben beslenmeme fazla dikkat etmedim,sadece ekmeği,şekeri,unlu ve yağlı yiyecekleri kıstım.Karbonhidrat alımını minimum düzeye indirdim.Öyle pek fazla kardiyo da yapmadım(iki günde bir,15-20 dakika)1.5 ayda 86dan 78.5'a düştüm.[DOUBLEPOST=1487186850][/DOUBLEPOST]
Ben beslenmeme fazla dikkat etmedim,sadece ekmeği,şekeri,unlu ve yağlı yiyecekleri kıstım.Karbonhidrat alımını minimum düzeye indirdim.Öyle pek fazla kardiyo da yapmadım(iki günde bir,15-20 dakika)1.5 ayda 86dan 78.5'a düştüm.

Tabi biraz kas kaybım da oldu.Özellikle karbonhidratı kesmem hem verimliliğimi düşürdü,hem setleri bazen bitirmemde zorlanmama neden oldu.

animal cuts alalı bugün tam 3 hafta oldu düzenli ve disiplinli bir diyet programı ve kardio antrenmanlarımla tam 5 kg verdim tabi sadece animal cuts değil L-carnitine ile takviyeledim şuan koşu bandında kardiyo yaparken sallanan yağlar yerine daha sık bir vücudum var geceleri daha rahat uyuyor ertesi güne daha dinç ve enerjik uyanıyorum not:bende animal cuts kullandım sonuç alamadım diyenler muhakkak olacaktır unutmayın ki herkesin vücut yapısı ve sindirim sistemi farklıdır düzgün kullanımda doğru beslenmede herkes güzel sonuçlar alacaktır üniversal bi harika dostum ;)

animal cuts alalı bugün tam 3 hafta oldu düzenli ve disiplinli bir diyet programı ve kardio antrenmanlarımla tam 5 kg verdim tabi sadece animal cuts değil L-carnitine ile takviyeledim şuan koşu bandında kardiyo yaparken sallanan yağlar yerine daha sık bir vücudum var geceleri daha rahat uyuyor ertesi güne daha dinç ve enerjik uyanıyorum not:bende animal cuts kullandım sonuç alamadım diyenler muhakkak olacaktır unutmayın ki herkesin vücut yapısı ve sindirim sistemi farklıdır düzgün kullanımda doğru beslenmede herkes güzel sonuçlar alacaktır üniversal bi harika dostum ;)

Soder vücut yapın nedir?Boy,kilon hakkında biraz bilgi verir misin?

Ben bu ürünü kullanarak bir ayda tam 5 kilo üzeri verdim ama ben haftada 6 gün antrenman yapıyorum her güne yakın ağırlıktan sonra da yaklaşık kırk dakika da kardiyo yapıyorum tabiki bunu kullanırken de bütün kötü yiyecekleri kesmek gerekiyor bende öyle yaptım ve etkisini gördüm yemeğe dikkat etmek şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ben bu ürünü kullanarak bir ayda tam 5 kilo üzeri verdim ama ben haftada 6 gün antrenman yapıyorum her güne yakın ağırlıktan sonra da yaklaşık kırk dakika da kardiyo yapıyorum tabiki bunu kullanırken de bütün kötü yiyecekleri kesmek gerekiyor bende öyle yaptım ve etkisini gördüm yemeğe dikkat etmek şart

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o dediklerini yaptıkdan sonra takviyeye ihtiyac oldugunu zannetmiyorum.o dediklerini yaparak hap kullanmasanda yine o 5 kiloyu verirdin bence.

Arkadaşlar merhaba, ben Amerika'dan animal cuts getirttim fakat içerik kısmında sadece jelatin yazıyor hangi hayvanın jelatini olduğu yazmıyor domuz jelatini veya katkı maddesi var mı bilen birisi yardımcı olabilir mi gerekirse fotoğrafını atabilirim ürünün

Bu hassasiyet yüzünden yerli ürün almanızı tavsiye ederim. Yüzde otuz düşük performans endişeden iyidir. Performans oranı rast gele söylendi

Arkadaşlar merhaba ben forumda yeniyim 8 9 yıldır spor yapıyorum fakat ben böyle bir ürün görmedim görmediğim gibide alırken çok korkarak almıştım çünkü ilk defa supplement olarak bir yağ yakıcı kullandım fakat size şunu söylemek istiyorum hakikaten enerji üstüne enerji katan bir ürün vede çok faydalı inanmıycaksın belki ama 1 km koşup nefes nefese kalan ben koşmayı fazla sevmem ama tam 6 kilometre koştum ve banamısın demedim bir insan bu ürünü içtikten sonra yorulmaz mı yorulmuyorsun tersine dinç oluyorsun ve müthiş yağ yakıyor üstüne kullandığınızda anlıycaksınız banyoda çıkmış gibi üstünüz su olacak kesinlikle tavsiye ediyorum fakat araştırmadan almayın arkadaşlar iyi günler

Ne kadar cok urun var hepsini tektek acip yorum mu okumam gerekli ? Bir anket olsa kullananlar oy verse en aizndan ilk 3 un yorumlarini okuruz

Bana Hydroxycud Sx-7 black onxy önerdiler tablet şeklinde öğlen ve akşam yemeğinden önce kullanmamıştır gerektiği söylendi sizce doğrımudur

Eklentiler

• IMG-20171123-WA0019.jpeg
    IMG-20171123-WA0019.jpeg
    50,1 KB · Görüntüleme: 880
ülkeye giriste içerii degisti diyolar ama anımal serileri degismesine ragmen kayda deger formlara sahıp tek sorun fiyat ve kapsul sayısı :(

Ben herzaman tercihimi Avrupa Hammade kalitesinde kullanırım
multipower Whey
nutrend Whey
Olimp Whey
Nutrade Whey
Weider premium Whey
Kalite aynı fiyat biraz daha düşük olsun derseniz.
Genast Nutrition Whey Protein veya optimum gold standart Whey Kullanabilirsiniz.

Ürün bulunmuyor memlekette , bulunsada aşırı pahalı. Ayrıca yıllar içerisinde formülü yurtdışında değişmesede türkiyede çok fazla değişti bence. 2009 yılında kullandığım cuts ile en son 2016 yılında kullandığım cuts arasında uçurum vardı. Ama bana göre hala en iyi üründür kendileri.

Ürün bulunmuyor memlekette , bulunsada aşırı pahalı. Ayrıca yıllar içerisinde formülü yurtdışında değişmesede türkiyede çok fazla değişti bence. 2009 yılında kullandığım cuts ile en son 2016 yılında kullandığım cuts arasında uçurum vardı. Ama bana göre hala en iyi üründür kendileri.
Suplementler hep pahalı hem de içerikleri orjinal değil. Bu devirde orjinal içerikli ürün bulmak zor Türkiye'de.

Back
Yukarı