Universal Nutrition Animal Cuts

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 289 52,7%
  • Orta karar

Votes: 205 37,4%
  • Başarısız

Votes: 54 9,9%

• Total voters
    548

Despo

ADMIN
Yönetici
Admin
universal_animal_cuts_42_paket_7249.jpeg

Animal Cuts

Ürün Özellikleri

Detaylı bilgi

Her 1 paket içeriği:

Niasin (niasinamid) ....................................................................................... 15 mg
Vitamin B6 (piridoksin HCI) ............................................................................ 2mg
Termojenik Kompleks ................................................................................. 650mg
Kapsaisin
Epigallokatekin Galat (EGCG)
L-Tianin
PEA (feniletilamin)
Lipotropik Kompleks ..................................................................................... 75mg
Kolin Sitrat
Betain HCI
İnositol Monofosfat
Metabolik Kompleksi ................................................................................... 900mg
Guarana (%22 kafein)
L-Karnitin
D- Kompleksi ............................................................................................... 850mg
Teobromin
Karahindiba ekstresi (taraksol,tarakserol)
Ayı üzümü ekstresi (arbutin,metil-arbutin)
T- Kompleksi ............................................................................................... 175mg
Mirha (%2,5 gugulsteron)
Soy izoflavon
I-Potensiyalleri .............................................................................................. 100mg
Alfa Lipoik Asit
Krom Polinikotinat
Krom Pikolinat
Nc.Reg. ........................................................................................................ 300mg
Fosfat
İnosin
Fosfatidilkolin
Neu.Reg. ...................................................................................................... 250mg
Sarı Kantaron (%0,3 hiperisin)
L-Tirosin
Animal Cuts Kompleksi ................................................................................. 812mg
Sitrilen (hidroksisitrik asit)
Greyfurt ektresi (naringin,naringenin)
Beyaz söğüt (kabuk)
Fenilalanin (L-fenilalanin)
Zencefil kökü ekstresi (gingerois,shoagols)

Kullanım Şekli:

Ardı ardına üç hafta boyunca hergün 2 paket Animal Cuts alınız. Devamında üç hafta alınan, bir hafta alınmayan bir periyod izleyin. Bir haftalık bırakımdan sonra 3 haftalık sürekli kullanıma tekrar başlayın. Aç karnına alın. Daha iyi sonuç için Animal Cuts ı Animal Nitro ile birlikte alın.

1 kutuyu diyet ve egzersiz programıyla beraber kulladım ve 21 günde 1.5-2 kg arası kilo verebilmiştim. O kadar güzel ve etkili bir ürün değil.

Bu ürün sadece ileri düzey sporcular için mi üretilmiş , spora yeni başlayan yağ yakmak isteyen biri bu ürünü kullanamaz mı?

Kullanmadım ama çevremde kullananlar var. Diğer suplementlerde olduğu gibi mucize beklememek ve doğru kullanmak lazım.

Dönerleri lüpletip yanına diyet kola isteme mantığı ile kullanılmamalı.

Bu üründen en iyi sonucu almak için kullanırken beslenmenizde yağı oldukça azaltmanız gerekiyor. Ayrıca ciddi kardiyo antremanları yapmanız lazım. Bunun yanında vermek istediğiniz yağ miktarına bağlı olarak tek kür yetmeyebilir. Genel tavisye 3 kutu kullanmaktır. Tabii her kutu bitiminde araya 1 hafta dinlenme süresi koymayı sakın ihmal etmeyin.

İlk pack'î biraz önce aldım.
sabah sabah 9 tane hap yutmak oldukca bayıyo, özellikle kokusu da çok kötü ama insanı motive edici özelligi bakımından etkili olcak sanırım :)

bunu hangi siteden temin edebiliriz ve taksit imkanı var mı?

animal cuts bıldıgım kullandıgım yağ yakıcılarda en ıyısı gerek metabolızmayı hızlandrmsı gerek su atması bunlar kılo dusmek ıcın cok ıyı.. bu kadar dogal karısımdan olusan bı suplementın bu kadar etkılı olması şaşırtıcı bence..unıwersal her zmn kı gıbı işini bılıo..fakat su atma troid fonksıonlarını hızlandrma adele kaybınada tesvık edıo onun ıcın proteın takvıyenızı de ıyı yapmanız lazım yoksa yag atıcam dıe adelede atarsınız :o)

selamlar, ben bu urunu aldim fakat alirken bana gunde 1 defa kullanmam gerektigini soyledi satan elaman, sitesinde ve burda 2 kere alin yaziyor sizce ne yapmaliyim. 182cm 81kg

dün netrition.com dan sipariş ettim yan etkisi en minimal olan yağ yakıcılardan biri
aldıgım duyumlara göre
9 tane olması ilk başta oldukça sorun yaratacak gibi ama 3er 3er alınabilir diye düşünüyorum.
17 yaşında olmam sorun yaratırmı ? yağ oranım oldukça yüksek ,diyetle beraber oldukçada fazla spor yapıyorum.
ilk başta 1 er pack almayı düşünüyorum günde eğer yan etkisini görmezsem 2packe çıkartmayı düşünüyorum.
ürünü 18yaş altı kullananlar karşılaşılan yan etkileri söyleyebilirlermi?

dün netrition.com dan sipariş ettim yan etkisi en minimal olan yağ yakıcılardan biri
aldıgım duyumlara göre
9 tane olması ilk başta oldukça sorun yaratacak gibi ama 3er 3er alınabilir diye düşünüyorum.
17 yaşında olmam sorun yaratırmı ? yağ oranım oldukça yüksek ,diyetle beraber oldukçada fazla spor yapıyorum.
ilk başta 1 er pack almayı düşünüyorum günde eğer yan etkisini görmezsem 2packe çıkartmayı düşünüyorum.
ürünü 18yaş altı kullananlar karşılaşılan yan etkileri söyleyebilirlermi?

ben pazartesi bu urunu kullanmaya basladim, 9 tane hapi yutmak mesele degil ama bol su alman lazim. urunu alirken satici gunde 1 paket al demisti bana, ama urunun kendi sitesindeki forumda gunde 2 defa alin diyor, ben sordugumda ordaki mod urun gunde 2 defa alinmalidir dedi, ben de gunde 2 paker aliyorum, gerci bu urun daha cok satilsin diye de soylenmis olabilir. 18 yasindan kucuk oldugun icin bence bi doktorla gorusmende fayda var. simdiye kadar ben bir yan etkisiyle karsilasmadim, cok cok hafif bir bas agrisi oluyor bazen ama ben 25 yasindayim ve bunyeden bunyeye yan etkileri degisebilir.

acaba antreman yapmadigimiz gunler, bunu kullandiktan ne kadar sonra yemek yemeliyiz? sabah ac karna aldiktan 30dk sonra kahvalti yapiyorum, ayni sekilde aksam icin de mi oyle yapmaliyim? yoksa bekleme suresini uzatmalimiyim?

Kullanım önerileri:

1-Günde 2 kere ve her iki kullanımda da aç karna alın. Örneğin sabah kalkar kalkmaz alın ve kahvaltıyı en az 30dk sonra yapın. Antraman günüdeyseniz 2. paketi antremandan 30dk önce yine aç karna alın. Off günlerde de 2. paketi aç karna almaya özen gösterin. Eğer yemekten sonra alacaksanız yemeği sindirim süresi kadar (1,5-3 saat arası) beklemekte fayda var.

2- Creatine ile kullanılabilir ama bence vücudu çok şaşırtacaktır. Çünkü creatine su tutarken cut bu suyu atmaya çalışacak. Eğer bu ürünü kullanırken kas kaybı yaşamak istemiyorsanız Universal ın tavsiyesine uyup Animal Nitro ile alın

ayrıca bunun gibi uyarıcı içeren ürünleri en geç yatmadan 6 saat önce alın ki vücut o uykudan birşey anlasın(kafein uykunuzu kaçırmasa da bu şekidle kullanın)
ayrıca iki paketin arasına da bi 6 saat koymak daha iyi olacaktır

Arkadaşlar ben 2 aydır spor yapıyorum...

24 yaşındayım 180 boyum var ve 101,5 kiloyum...
Göğüs ve bel bölgesinden o kadar yağlıyımki özellikle göğüs resmen sarkma oluyor. ama bel ve mide bölgesinden şikayetçi değilim zamanla atarım atmaya başladımda. Haftada üçgün Pazartesi Çarşamba Cuma 1 saat idman programım var ve gayet iyi çalışıyorum zorluyorumda kendimi...

Bende daha bugün Animal Cuts aldım ... Günde 2 paket dedi hocam birde diyet programı verdi.

Sabah : 2 yumurta, 3 zeytin, 1 dilim peynir, 1 salatalık, 1 domates
Öğle : Çorba, Sebze Yemeği, 1 kase yoğurt yağsız, 100 gr tavuk eti, Salata
İkindi : 1 Yeşil Elma
Akşam : Çorba, Salata
Yatmadan önce : 1 Yeşil Elma

bu şekilde diyet yapmaya başlıyorum...
1 aydır spor yapmama (2. ayıma yeni girdim ) rağmen 1 kilo verdim sanırım. Tabi kiloda alınabilir bunlar doğal şeyler üzülmöüyorumda. Şİmdi bu ilaca para verdim ve etkisini görmekte isterim... Tavsiyeleriniz neler. Ben gayet iyi terlerim sağlıklıyımdır. Gündede iyi miktarda su içerim. 2. bir ilaç tavsiye etmeyin baya sıkıştım :) Onun yerine tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu arada Vücud geliştirme Olayındaki terimlere lisanım hakim değil açıkca önerilerinizi almak isterim. Hocalarıma sürekli göğüs bölgesini eritmek istediğimi söylüyorum önemli değil diyorlar tüma letlere sokuyorlar beni. Önümüzdeki yaza kadar sadece göğüs bölgesini eritmek istiyorum mide hiç önemli değil benim için :(

Son düzenleme:
açıkçası yatmadan önce elmada ki mantığı anlamadım bence onu kaldır
nutritiondata.com da tools bölümünde günlük kalori hesdaplama seçeneği var, orada hareketlilik olarak sedenter i seç ve kaç kalori diyorsa okadar kalori alacak şekilde beslen bence, akşam öğü
nün fakir, sabah ise zengin olsun

Back
Yukarı