kutu yarilandi henuz fark yok
Kayda değer yararını gördüğüm bir ürün. Bir zamanlar sürekli daha yüksek ağırlık saplantısı ile kendimi devamlı zorlarken eklem ağrılarım ciddi düzeydeydi. Ürünün ününden ve yüksek beğenisinden dolayı alıp kullanmıştım. Antrenmanlarda sürekli olarak zorlamaya devam etmeme rağmen eklemlerimde ciddi bir rahatlama olmuştu. Tavsiye ederim.
siz de dirsek ağrısı yaşadınız mı?
bilenler bilir bazi tendonlar zedelenince kemigin icinden dis agrisi gibi pis bi sizlama yapar, herneyse gecen gun her zaman ictigim sabah saatlerinde almayi unutmusum ve bi anda sizlamalarimin geri geldigini farkettim. agrilar tavan yaptigi bi arada ictim hapları ve yarim saate sak diye kesti. plasebo etkisi yapmadiysa icinde agri kesici madde oldugunu dusunuyorum, merak eden sagi solu agriyan bi arkadasinda deneyebilir.
ozetle 140 liraya agri kesici satiyolar yani. tavsiye etmiyorum
ayni deca gibi agri kesici ozelligi cok riskli, sen saniyorsun ki sikinti yok ama aslinda sinir uyusmasi maskeliyor problemleri. iyice yuklenip kutu bitince bi bakiyorsun sakatlik daha kotuye gitmis.
ben supplementi elestiriyorum millet alip kazik yemesin diye ama senin sikinti baska sanirimpasta jelatini falan mideye giren sey, onun sentezi var biyoyararlanımı var tendona tasiyan kan akisi lazim, bolgede kanama lazim vb. degisken cok.