Arda1
Üye
Açtığım konuya bir bakarmısınız. https://www.bodyforumtr.com/threads...er-amino-2000-kullanmalımı.92889/#post-842941
2700 daha iyi olur. beef amino muhtemelen sakatatltdan felan yapılıyor. zaten yurtdışında felan 20 dolar max. ürünün fiyatı. wheyden yapilma aminolar daha iyi olur. ben nutrabolicsin aminosunu kullanıyorum memnunum.Bende hergun 150 gr dana eti tuketiyorum bu urunmu yoksa amino 2700 mu daha mantiklidir?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hangi site 05343730306 lütfen Allah için uygun fiyata olan ürünleri bana yazar mısınız bende alcam da watsap******inin mağazasından
Arjinin de ekleyebilirsin. Bende benzer bir kombinasyon yapıyorum şu an ama arjinin olarak scitec mega arginine ürününü öneririm.selamlar , sormak istediğim bir soru var , bilen biri yardım ederse sevinirim .
6 aydır düzenli olarak çalışıyorum. üçüncü aydan itibaren UNİVERSAL AMİNO BEEF tablet kullanmaya başladım. son 1 aydır da OPTİMUM BCAA 5000 POWDER ı ekledim . çalışmalarımdan ve geldiğim noktadan çok memnunum.
Bunların yanına HARDLİNE ARG 1250 arjinin eklemek istiyorum.
Sizce doğru mu yapıyorum ? Abartıyor muyum yoksa ?
--- Mesaj birleştirildi, 15 dakika önce ---
Bilen varsa cevaplasın rica ederim . Başka kimsemiz yok soracak ...
scitec mega tek kapsül 1300 mg kesinlikle ilk ürün olmalı bence aklındakiÇok teşekkür ederim. Fikrim oluştu biraz .
Amino 2700 e bakarım sonra , şimdilik beef var. Ama arjininde hardline 1250 yi almadım daha . scitec mega yı düşüneceğim.