uncensored
Üye
Arkadaşlar ürünün sprarişini verdim yarın muhtemelen elimde olur.Ben kullanımını sormak istiyorum.Genel olarak heryerde yazan ana öğünlerden sonra 2'şer tane toplam 6 adet.Bu kullanım uygunmudur yoksa farklı bir şey önerirmisiniz?
Arkadaşlar ürün elime geçti kullanmaya başladım şimdi sormak istediğim 2 şey var.
1. Ürünü off günlerde kullanmaya gerek var mı?
2.Önceden olmazdı ama artık bir yorgunluk hissi olmaya başladı acaba GASPARİ PUMP ile kombine yapsam bir sıkıntı olur mu?
Arkadaşlar ürün elime geçti kullanmaya başladım şimdi sormak istediğim 2 şey var.
1. Ürünü off günlerde kullanmaya gerek var mı?
2.Önceden olmazdı ama artık bir yorgunluk hissi olmaya başladı acaba GASPARİ PUMP ile kombine yapsam bir sıkıntı olur mu?
Etkileri nasıl ürünün? buradan yazarsan bizde bilgi sahibi oluruz. GH Max ile kombinesinin daha iyi etki vereceğini düşünüyoru.
ürünü aldım bir kutu bitmek üzere ama bende beklediğim etkiyi yaratmadı tabi bu hiç bir işe yaramıyor demek değil dediğim gibi bende etkili olmadı![]()
beslenme nasıldı ve nasıl kullanıyordun ?
sabah kahvaltıdan sonra 2 adet öğlen yemeğinden sonra 2 adet birde antremandan sonra 2 adet olarak kullandım.
kullanımıda doğru aslında beslenmenden kaynaklı olarak fayda görememişde olabilirsin ürünün etkisini görebilmek için 1 hafta beklemek gerektiğide söyleniyor aynı zamanda henüz bitmediyse tablet sayısını artırarak denemelisin 3 veya 4 tane alabilirsin öğün sonraları
arkadaşlar forumda fransa da yaşayan varmı varsa bu ürünün fransa'daki fiyatı nedir? bu yakınlarda paris e gidicem (iş seyehati)
voltaj bende fransanadan kardeşim gelıyo 170 euroluk alışveriş yapcam 20 euro taxfree vergi geri ödencek totalde 150 euroyu hakkıyla harcıyabilceğim supplemnt market ,fransız internet supplement siteside olur ,market varmı paris yakınlarında olabilir