Universal Sterol Complex

Arkadaşlar ürünün sprarişini verdim yarın muhtemelen elimde olur.Ben kullanımını sormak istiyorum.Genel olarak heryerde yazan ana öğünlerden sonra 2'şer tane toplam 6 adet.Bu kullanım uygunmudur yoksa farklı bir şey önerirmisiniz?

Kullanici yorumlarinda 2 ser tablet 2 ogun sonrasi ve idman sonrasi 2 tablet olmak uzere gunluk 6 tablet aldiklarini ifade etmisler pek cok kullanici.

Arkadaşlar ürün elime geçti kullanmaya başladım şimdi sormak istediğim 2 şey var.
1. Ürünü off günlerde kullanmaya gerek var mı?
2.Önceden olmazdı ama artık bir yorgunluk hissi olmaya başladı acaba GASPARİ PUMP ile kombine yapsam bir sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar ürün elime geçti kullanmaya başladım şimdi sormak istediğim 2 şey var.
2.Önceden olmazdı ama artık bir yorgunluk hissi olmaya başladı acaba GASPARİ PUMP ile kombine yapsam bir sıkıntı olur mu?

Urunu off- on kullaniyorsunuz.

Gaspari pump ile kullanmakta bir sikinti yok.

Etkileri nasıl ürünün? buradan yazarsan bizde bilgi sahibi oluruz. GH Max ile kombinesinin daha iyi etki vereceğini düşünüyoru.

Etkileri nasıl ürünün? buradan yazarsan bizde bilgi sahibi oluruz. GH Max ile kombinesinin daha iyi etki vereceğini düşünüyoru.

ürünü daha yeni kullanmaya başladım yazılanlara göre tam olarak etki etmesi için 1 hafta beklemek gerekiyormuş.Vakit geçtikçe bu başlık altında paylaşırım etkilerini.Dediğiniz ürünü ilk defa duydum forumda bir bakayım.

ürünü aldım bir kutu bitmek üzere ama bende beklediğim etkiyi yaratmadı tabi bu hiç bir işe yaramıyor demek değil dediğim gibi bende etkili olmadı :(

sabah kahvaltıdan sonra 2 adet öğlen yemeğinden sonra 2 adet birde antremandan sonra 2 adet olarak kullandım.

kullanımıda doğru aslında beslenmenden kaynaklı olarak fayda görememişde olabilirsin ürünün etkisini görebilmek için 1 hafta beklemek gerektiğide söyleniyor aynı zamanda henüz bitmediyse tablet sayısını artırarak denemelisin 3 veya 4 tane alabilirsin öğün sonraları

kullanımıda doğru aslında beslenmenden kaynaklı olarak fayda görememişde olabilirsin ürünün etkisini görebilmek için 1 hafta beklemek gerektiğide söyleniyor aynı zamanda henüz bitmediyse tablet sayısını artırarak denemelisin 3 veya 4 tane alabilirsin öğün sonraları

kutunun geri kalanını dediğiniz gibi kullanayım belki o şekilde bir etki görebilirim. sağolun.

arkadaşlar forumda fransa da yaşayan varmı varsa bu ürünün fransa'daki fiyatı nedir? bu yakınlarda paris e gidicem (iş seyehati)

arkadaşlar forumda fransa da yaşayan varmı varsa bu ürünün fransa'daki fiyatı nedir? bu yakınlarda paris e gidicem (iş seyehati)

voltaj bende fransanadan kardeşim gelıyo 170 euroluk alışveriş yapcam 20 euro taxfree vergi geri ödencek totalde 150 euroyu hakkıyla harcıyabilceğim supplemnt market ,fransız internet supplement siteside olur ,market varmı paris yakınlarında olabilir

voltaj bende fransanadan kardeşim gelıyo 170 euroluk alışveriş yapcam 20 euro taxfree vergi geri ödencek totalde 150 euroyu hakkıyla harcıyabilceğim supplemnt market ,fransız internet supplement siteside olur ,market varmı paris yakınlarında olabilir

kendi valizimde getireceğim için sıkıntı yok gümrüğe girmiyorum çalıştığım kurum ve mevki sayesinde vip den geçtiğim için

Abarttıkları kadar değil kutuyu yeni bitirdim. Çok bir etki görmedim. Bir No Xplode gibi etki yapmadı bende. Boşuna kullandım diyebilirim.

Başka kullanan var mı acaba forumda? Konunun üstünden 4 ay geçmiş benimde bu yıl supplement listemde yer vermek istediğim bir ürün. Açıkçası sonuçlar pek tatmin edici değil gibi.

İçindeki Methoxyisoflavone maddesi nin 2 yıl önce yasaklandığı söylentisi var.Ama sadece bir türk forumunda rastladığım bu 1 cümleye binaen araştırdığım Türkçe İngilizce hiçbir kaynakta bu maddenin zararlı yan etkisine rastlayamadım...

Doğal olduğuna inandığım Animal Stack (M-Stack değil) 'ı piyasada hiçbir distrübütörde bulamadığım için bu ürünü yani Universal Sterol Comlex'i denemeyi düşünüyorum. Bu Methoxyisoflavone hakkında bilgisi olan varsa belirtirse ya da ürünün doğallığı hakkında sevinirim ?

yani steroidal değilde sadece sterolse mantıklı ?

Back
Yukarı