USPlabs Jack3d

Nasıl ?

• İYİ

Votes: 146 66,7%
  • ORTA

Votes: 52 23,7%
  • KÖTÜ

Votes: 21 9,6%

• Total voters
    219
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çok karıncalanma falan olmasada bariz bir etkisi var bendede yorulma sıfıra yakın ve süper bir pump etkisi

ama clenle beraber kullanıp kullanmama konusunda hala tereddütteyim

kesinlikle süper ürün .. noexplode uyutmuyo sinirli yapıyo benı ama jackde bunların hicbiri yok ve fiyat olarakda super .. idman dan en az 2bucuk saat önce birsey yemeden kullanınn protein shake inizi alın ole girin idmana

Yaklaşık 1-1.5 aydır ürün kullanmıyordum. Jack3d'ı açtığımda bazı yerlerinin sarılaştığını gördüm. Son kullanma tarihi geçmedi (2013) Rutubetten olabilir düşüncesiyle 2 idmanda kullanmadım ve herhangi bir sorunla karşılaşmadım. (şehir:trabzon)

Böyle bir durumla karşılaşan var mı ? Kullanmalımıyım ?

(Diğer ürünlerimde bir sorun yok)

Sonları kaldığında bendede sürekli aynı sorun oluyor. Nemden olabilir diye düşündüm, ama nemli bir ortamda muhafaza etmedim. Her kullanmadan önce kutuyu sallamanı öneririm, bu şekilde sorun azalıyor (ilk kullandığın günden itibaren başlamalısın)

USPlabs firması nemden kaynaklandığını vurguluyor ve 1 damla su girse dahi bu sorun olacağını vurguluyor.
Bana kalırsa ürünle ilgili genel bir sorun, yabancı forumlarda bir çok kişi aynı sorunu yaşadığını belirtiyor....

soruma cevap gelmeyince bugün ilk defa jack3d ve clen kombinesini kendim denedim. ve korktuğum gibi bir sonuç olmadı çarpıntı falan yaşamadım. aksine daha önce hissetmediğim meşhur karıncalanma etkisini ilk defa bugün hissettim. üstelik 2,5 kaşık alırken bugün 1,5 kaşık aldım. etkisi gayet iyiydi. bir kaç gün daha deniyeceğim bakalım nasıl olacak.

etkileri yine burda aktarırım

bugünde clenle beraber 1,5 kaşık jack3d aldım gayet tatminkar bir antrenman yaptım.

evet clenle beraber kullanılmasında herhangi bir sıkıntı olmuyor. ama yinede temkinli olmak gerek.

Açıklama için teşekkürler despo. Senin gibi nemli ortamda da değildi. Genede 2-3 idman kullandım ama sonrasında bıraktım.

Açıklama için teşekkürler despo. Senin gibi nemli ortamda da değildi. Genede 2-3 idman kullandım ama sonrasında bıraktım.

Bu olay benim de başıma geldi. İlk kutunun sonlarına doğru böyle bir şey oldu. Her ne kadar da iyi korusam da. İkinciyi kutuyu açtığımda topaklanma çoktan başlamıştı. Bence ürünün yapısında bir şey var. Fazla bekletmeye gelmiyor. O yüzden bir daha almamaya karar verdim.

bugun ilk defa kullandim, gercekten memnunum. onceden 40dk treadmill 15dk crossover yapinca antreman zorluyordu. bugun 45dk treadmill 15dk crossover yaptim ama cok daha yuksek tempoda. resmen treadmill'de uctum diyebilirim. omuz zar zor 17.5 dumbell ile yapiyordum bugun 20 denedim kolay oldu. onun disinda gercekten performans arttiriyor. belki treadmill'de o kadar enerji harcamadan direk antremana ciksam cok daha agir kaldirabilirdim. bir de bugun ilk defa kullandim diye cok asiri vucudumu zorlamadim. 1 olcu kullandim. 182cm 80kiloyum. bakalim 1 ay sonunda kac kilo olucam hedefim 76. yani istesem cok hizli kilo veririm gibi cunku cok fazla enerji veriyor, treadmill'i 1 saate cikarmaya calisam. onceki tempomda yapsaydim cok rahat 1saaati gorurdum zaten. ama bugun gercekten cok yusek tempoda yaptim. bu arada avustralyadayim ben, 65 aud'ye aldim sizce kaziklanmismiyimdir cunku nette baya ucuz gozukuyor ama abd'den shipping olayinda baya bi vergi aliyolar nerdeyse ayni fiyat oluyor.

Herkese mrb arkadaşlar. daha önce vapor sp 250 bsn kullandım hepsinde yan etki baya oldu. jack ten güzel verim aldım yan etkide yaşamadım . yalnız şunu dicem ben 1 ay kullan 1 ay bırak yapıyorum jack de . kutusunda yazmıyo ara vermeyle ilgili bişey sadece 5 gün üstüste almayın yazıyo. bunda ara verme olayı nasıl acaba arkadaşlar ?
saygılar ...

Kendimi tutmaya çalıştım ama dayanamayıp paraya kıydım ve aldım. 1 ölçü bir zindelik verdi, ama daha iyi sonuç almak için artırmayı düşünüyorum. En azından Animal Pump'dan daha iyiymiş.

butun yazıları okudum haftaya jack3d yı almayı dusunuyorum ..4senelık sporcuyum
boy 1.80
kıo 71
yag oranı %7.8

yedıkleırme hep dıkkat ederım yemek duzenım de ıyı..4 senedır cesıtlı supplementler kullandım ama performans arttırıcı hıc kullanmadım...2 sorum var
1)jack i sabah uykudan kalkıp ac karnına alıp spora gıden var mı?..bunu sormamın sebebı spora ya gec ya da erken gıdebılmem ...aksam alırsam cunku buyuk bı olasılıkla uyyamayacagım cunku antremanım aksam 11 e dogru bııtıyo..
2)jack ın ıcındekılerı arastırıyorum bı kac gundur ...kreatin le aram cok ıyı degıl cok su tutuyor,bana yaramayan bı urun yabancı sıtelere de baktım ama ıcınde ne kdr kreatın oldugu tam yazmıyor belkı gozumden kacmıstır bılen varsa bı zahmet yazsın..bı kac yerde ,ıcındekı 1,3 Dimethylamylamine nın ufak caplı da olsa adrenalın salgıladıgını okudum ,bunla ılgılı de bılgısı olan varsa paylassın lutfen ...

Herkese mrb arkadaşlar. daha önce vapor sp 250 bsn kullandım hepsinde yan etki baya oldu. jack ten güzel verim aldım yan etkide yaşamadım . yalnız şunu dicem ben 1 ay kullan 1 ay bırak yapıyorum jack de . kutusunda yazmıyo ara vermeyle ilgili bişey sadece 5 gün üstüste almayın yazıyo. bunda ara verme olayı nasıl acaba arkadaşlar ?
saygılar ...

sitesinde yazdigina gore 8 hafta kullan, 4 hafta ara ver. veya en kotu ihtimal her uc ayda bir 2 hafta ara ver. ve ara veridgin zaman kesinlikle kahve, veya diger kafein ihtiva eden performans arttirici tarzi bir sey kullanmamalisin. bu sayede vucut kendini arindirir ve dinlenmis olur. ara vermek onemlidir cunku obur turlu jack3d etkinligi kaybeder ve vucut etkin maddeye alismis olur.

yazinin tamami icin

http://www.jack-3d.com/cycle-jack3d

Sırasıyla 1-1,5-2-3 ve 2 ölçek kullandım. Başkalarının bahsettiği karıncalanma olmadı, herhalde benim bu tür ürünlerle bir problemim var. :) Ayrıca 3 ölçek kullandığım zaman, antreman sonrası her an uyuyabilirmişim, şalterim her an inecekmiş gibiydim. Bana fazladan güç kazandırmadı ama bir zindelik verdiği kesin, antremanın sonlarında sıkılmıyorum, bırakmak istemiyorum. Ancak herhalde bu etkiyi daha ucuz bir üründe de bulabilirim.

iyi akşamlar sormak istediğim bir şey var şimdi bu ürünle birlikte amino asit ve protein tozu yeterli olurmu acaba yoksa başka bişiler daha eklemelimiyim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı