USPlabs OxyELITE Pro

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan zigbog
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    181
Bu ürünün bana hiç bir faydası olmadı. Gerçi bu yorumu 10 gün kullanarak yapıyorum ama yine de L-cartineden aldığım hissi bundan alamadım

Arkadaşlar KAPSÜLÜN içinden bahsediyorum amazon.com da ürünlere bakabilirsiniz orada gerçek ve sahtesini yazmışlar ...

Bu ürünün bana hiç bir faydası olmadı. Gerçi bu yorumu 10 gün kullanarak yapıyorum ama yine de L-cartineden aldığım hissi bundan alamadım
Bu yorumumu kesinlikle geri alıyorum. İlk aldığım hafta ürünü talimattaki gibi antremandan 45dk önce alıyordum. Bi etkisini hissetmiyordum. duh Son 3-4 antremandır 5-10 dk önce alıyorum deli gibi terletmeye başlıyor antreman sırasında özellikle kardiyoda. L-carnitineden kat kat daha fazla terliyorum. Ama dediğim gibi 5-10 dk önce alınmalı.
Ayrıca bugün koyu kahve içtikten hemen sonra aldım yine anteramana gitmeden 10dk önce. Şimdiye kadar hiç terlemediğim kadar terledim. Üzerimdeki atleti zor çıkardım yıkanmadan önce hyper_
Ayrıca ürünün önemli bir artısı daha var. Oda akşam aldığınızda yani antremandan önce sizi kesinlikle acıktırmıyor. Akşam yemeğini sırf protein ihtiyacımı karşılayayım diye zorla yiyorum thums:

Ürünü kullananlar ve kullanmak isteyenler mutlaka 2-3 gün antremandan 5dk önce içip denesinler thums:

http://www.amazon.com/gp/customer-m...81I9U/ref=cm_ciu_pdp_images_0?ie=UTF8&index=0

sanırım bazı arkadaşlar ne demek istediğimi anlamamış , ORJİNAL ürünün kapsül içeriği bu verdiğim linkteki gibidir , internetten alan arkadaşların aklında orjinal mi değil mi sorusunu gidermek ve dikkatli olmaları için yazdım .

ayrıca oxyelite kullanan arkadaşlar protein ağırlık mı besleniyor.

Bendeki gerçekmiş :D Zaten gerçek olamama gibi bir durumu yoktu :)

Tabiki protein ağırlıklı beslenmelisiniz yoksa kilo veremezsiniz kolay kolay

Ürün ile ilgili çok önemli bir tavsiye:

Sabah içtikten sonra çıkıp yürüyüş yapın en az 15dk. Kendinize bahane bulmayın benim iş yerim uzak okulum uzak kapının önünden taşıta biniyorum diye. 2-3 durak önce binin bu sırada da yürüyüş yapın. Ben her sabah okula yürüyerek gidiyorum etkisini o kadar iyi hissediyorsunuz ki :) Mutlaka deneyin.

Etkisini bende alamadım ama bu denli katı diyetle toplam 5 kg verdim. Sınav dönemiyle aldığım kilolardan kurtulmam gerekiyordu. Kondisyon eksiğim yoktu hergün en az 45 dk kardiyo egzersizi yaptım. Ama kullanmasamda aynı kiloyu verecektim. Çeşitli internet sitelerindeki videolar veya reviewlar bence şişirme.

Etkisini bende alamadım ama bu denli katı diyetle toplam 5 kg verdim. Sınav dönemiyle aldığım kilolardan kurtulmam gerekiyordu. Kondisyon eksiğim yoktu hergün en az 45 dk kardiyo egzersizi yaptım. Ama kullanmasamda aynı kiloyu verecektim. Çeşitli internet sitelerindeki videolar veya reviewlar bence şişirme.

Bu yağ yakıcıların her bünyeye etkisi farklıdır :)
Siz etkisi olmamış olabilir :) Ayrıca 5 kiloyu az mı? Kaldıki yağ yakıcılar mucize değildir! Hiç yağ yakıcı oturduğunuz yerde kilo verdirmez. Ne kadar sürede verdiniz bilmiyorum kardiyoyu nasıl yaptınız bilmiyorum ama ürün o kadar kötü değil.

Ayrıca antremandan kaç dk önce alıyorsunuz?

yag yakıcılara gerek yok diyet yapın hergun 45 dakıka koşun bakın insan nasıl inceliyor.

Süreci biraz daha hızlandırıyor yağ yakıcılar. Zaten diyet ve kardiyo yapılmayacaksa yağ yakıcının hiç bir anlamı yok thums:

arkadaşlar bende bir aydır bu ilacı kullanıyorum haftada 4 gün kardiyo yapıyorum ilk haftalar süper etkiliydi fakat son günlerde artık neredeyse hiç terlememeye başladım, bikaç kez hapı almadan kardiyo yaptım yine terleyemiyorum (hakkını vererek) bu sıkıntı sizede oldumu bilgi verebilirseniz çok sevinirim saygılarımla...

arkadaşlar bende bir aydır bu ilacı kullanıyorum haftada 4 gün kardiyo yapıyorum ilk haftalar süper etkiliydi fakat son günlerde artık neredeyse hiç terlememeye başladım, bikaç kez hapı almadan kardiyo yaptım yine terleyemiyorum (hakkını vererek) bu sıkıntı sizede oldumu bilgi verebilirseniz çok sevinirim saygılarımla...

Ben de oldu ilk başlardı. Hapı 45dk önce alıyordum spordan önce. Şimdi spordan 5dk önce kahve ile alıyorum. Etkisi baya değişti deneyin :)

dostum çok saol bunu bende deniycem bu akşam 5 dakika önce yutalım bakalım, bi sorum daha olcak sana ben sadece antreman öncesi 2 adet alıyorum sen gündüz veya antreman yapmadığın günlerde alıyomusun alıyosan eğer faydası varmıdır bende almalımıyım acaba ?

dostum çok saol bunu bende deniycem bu akşam 5 dakika önce yutalım bakalım, bi sorum daha olcak sana ben sadece antreman öncesi 2 adet alıyorum sen gündüz veya antreman yapmadığın günlerde alıyomusun alıyosan eğer faydası varmıdır bende almalımıyım acaba ?

Ben sabahları bir tane alıyorum. Ama yürüyüş yapıyorum. Gideceğim yerlere hep yüreyerek gidiyorum o yüzden etkisini hissediyorum thums: Benim pek off günüm olmuyor. Hergün spor salonuna gidiyorum. Spordan 5 dk önce kahve ile içiyorum. Ağırlık çalışmasamda kardiyomu yapıyorum.
Eğer her gün spor salonuna gitme imkanınız yoksa dışarda 20-30dklık hızlı tempodaki yürüyüşlerin size çok yardımı olacaktır

Son düzenleme:
peki ne gibi etkiler yapıyor enerji veriyor mu ve ne kadar veriyor?

enerji olayına lafım yok normalde 8.5 hızla 6 - 7 km koşardım bunu kullandıktan sonra 10 km koşuyorum ( yarısı yüksek inclinelarda yarısı yokuşsuz en az 9 hızla ) ve bıraksalar hala koşucam :) yıkıma uğramamak kas kaybetmemek için kendimi zor durduruyorum. lakin terletme ve yağ yakma özelliği 2. ayın sonunda çok fazla azalıyor sana tavsiyem bu ilaç senin son çaren olsun artık vücudun çoook zorlamana rağmen yağ yakamıyosa başla kullanmaya

Back
Yukarı