rockallen
Üye
Yohimbe'nin tehlikelerini bilmek gerek.
bende bodybuilding.com da ki raitinge bakarak sipariş ettim, ve ondan sonra araştırmaya başladım salak gibi
İçeriğindeki yohimbe ciddi anlamda tehlikeli. Hatta forumdaki bir arkadaş vpx meltdown ile bayılmış.
Bence diyet+cla+carnitin yeterde artar bile.
Diyetisyene gidiyorum ve bu iki ürünü yeterli buluyorum. İyi bir diyetle ve sporla 124 kg'den 112 kg'ye düştüm. Haftanın 5 günü idman yapıyorum ve en az 30 dk kardiyom var. Şuanda vücutta 27 kg yağ var, 77 kg'de kas gözüküyor.
Doktorun da söylemiş olduğu birşey var.
Kilo verip yağlarını yakarken, kas kg yi arttırmak zor. Önce hem kastan hem yağdan total olarak kilo verip, ondan sonra kas kg'yi arttırman gerekiyor dedi. Ne kadar doğru tartışılır ama ben doktoruma güveniyorum. O şekilde devam edeceğim.
Yohimbenin Zararli Oldugunu Dair Bir Kaynak Gösterebilirmisin ?
Yohimbe (Corynanthe yohimbe): Batı Afrika’da yetişen bir ağaç ve bu ağacın kabuklarıdır. İçerisindeki en önemli madde “Yohimbin” adlı maddedir. Yohimbenin Faydaları Bulantıyı giderir. Ateş düşürücüdür. Stres ve sıkıntıyı azaltır. Damarları genişleterek tansiyonu düşürür. Cinsel gücü arttırıcı (afrodizyak) etkilere sahiptir. Strese bağlı cinsel aktivite bozukluklarında da faydalıdır.