merhaba bütün forum üyelerini saygı ve sevgiyle selamlıyorum .Foruma yeni üye oldum.Çocukluğumdan beri bu spora meraklıyım fakat memleketimizde vg salonu yeni açıldığı için bende 31 yaşından sonra bu spora başladım ve 3 hafta oldu o kadar severek yapıyorum ki inanın salona gideceğim gün öncesi heyecandan uyuyamıyorum fakat 3 haftadır kafama takılan 1-2 soru var onları sorup sizden yardım almak istiyorum ustalar cevap verirse çok sevinirim 1. setler arası bekleme süresi ne kadardır biliyorum 30-45 sn arası diyeceksiniz fakat masteer nickli abimizin verdiği tabloda 3 dk yazıyor tam gücü toplamak yoksa bu hareketler arası bekleme süresi mi beni aydınlatırsanız sevinirim 2. sorum haftada 4 gün salona gidiyorum ve ilk 1 aylık programda her salona gidişte bütün vücudu çalıştırıyorum 3 haftada 2-3 defa çalıştığım aletlerde ağırlık artırdım ilk sette hafif sonraki setlerde ağır çalışıyordum fakat hoca yaptığımın yanlış olduğunu ilk sette en ağır kg ı basmam gerektiğini sonraki setlerde eğer zorlanırsam düşürmem gerektiğini söyledi bu konudada değerli yorumlarınızı esirgemesseniz sevinirim saygılar.....