Arkadaş millet dalga geçer falan deyince,abes kaçar mı sence de?Kendin yapmak istiyorsan yap ama havalar soğuk kel kafan donabilir gösterişte yapamamış olursun..yok amacım kel kafamla şekil yapmak değil diyorsan özgürce istediğini yap ve dazlaklığın tadını çıkar dostum..
Aslında birden esti yazın hiç olmaz her şeyin bir ilki vardır ya o mesele hiç yapmamıştım önceden ve şimdi denemek istiyorum açıkçası şu anki halimlende memnun değilim açıkçası saçına bakmayan biri olduğum için kısa tercihimdir bu yüzden.Dalga geçenlere tahammülüm yoktur ve bu yüzden de ark ortamım pek yok diyebilirim kestireceğim sanırım tşk ler yorumun için..Millete bakarsan özgürce yaşayamazsın kendini hazır hisstmiyorsan şimdilik yapma o zaman çünkü elbet arkadaşların kel falan diyecek yada usturalı kellik dikkat çektiği için bakanlar olacaktır hazırlıklı olmalısın ortama bağlı olarak değişir rahatsız olduğunu hissederlerse iyice üstüne gelende olabilir okulda tarzıyla tanınan yüzsüz tiki biri küpe taksa doğal karşılanır ancak efendi biri taksa birden gündeme oturabilir yani sen karar ver nasıl bir karaktersin bence yazın yap tam kel yapma sonra kısa dönemli bunalım yaşama aslında büyütülecek mesele değil ama yaş itibariyle takıntı yapan kardeşlerimiz olabilir...
Saçlarla tabii ki alakası yok ama demek istediğim dalga geçenlere pek tahammülüm yoktur sadece bu konuda değil başka konuda da olsun bu böyledir yani ben tek iyiyim az ama öz arkadaşım olsun yeter banaBende kısa kestriyorum. Saçıma jöle senelerdir sürmemişimdir. Sprey de senede 5 kere falan. Benim kafam yamuk olmasa hemen usturaya vurdururum.
Arkadaş ortamının saçlarla bir alakası yok benceinsannın kendi girişkenliğiyle alakalıdır.
Usturaya değilde makineye vurdurdum sanırım makinede de 0 var.İlk gün 3 numaraya vurmuştum ama dayanamadım bir sonraki gün vurdurdum makineye
![]()