Ustura hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xlygan
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xlygan

Üye
Merhaba arkadaşlar,ben kafayı usturaya vurdurmak istiyorum ama arkadaş yapma dedi yazın olur o iş falan?Ama yaparsam da bere ile dolşacağım da sizin fikirlerinizi de alabilir miyim?

Kendin yapmak istiyorsan yap ama havalar soğuk kel kafan donabilir gösterişte yapamamış olursun..yok amacım kel kafamla şekil yapmak değil diyorsan özgürce istediğini yap ve dazlaklığın tadını çıkar dostum..

Kendin yapmak istiyorsan yap ama havalar soğuk kel kafan donabilir gösterişte yapamamış olursun..yok amacım kel kafamla şekil yapmak değil diyorsan özgürce istediğini yap ve dazlaklığın tadını çıkar dostum..
Arkadaş millet dalga geçer falan deyince,abes kaçar mı sence de?

Millete bakarsan özgürce yaşayamazsın kendini hazır hisstmiyorsan şimdilik yapma o zaman çünkü elbet arkadaşların kel falan diyecek yada usturalı kellik dikkat çektiği için bakanlar olacaktır hazırlıklı olmalısın ortama bağlı olarak değişir rahatsız olduğunu hissederlerse iyice üstüne gelende olabilir okulda tarzıyla tanınan yüzsüz tiki biri küpe taksa doğal karşılanır ancak efendi biri taksa birden gündeme oturabilir yani sen karar ver nasıl bir karaktersin bence yazın yap tam kel yapma sonra kısa dönemli bunalım yaşama aslında büyütülecek mesele değil ama yaş itibariyle takıntı yapan kardeşlerimiz olabilir...

Millete bakarsan özgürce yaşayamazsın kendini hazır hisstmiyorsan şimdilik yapma o zaman çünkü elbet arkadaşların kel falan diyecek yada usturalı kellik dikkat çektiği için bakanlar olacaktır hazırlıklı olmalısın ortama bağlı olarak değişir rahatsız olduğunu hissederlerse iyice üstüne gelende olabilir okulda tarzıyla tanınan yüzsüz tiki biri küpe taksa doğal karşılanır ancak efendi biri taksa birden gündeme oturabilir yani sen karar ver nasıl bir karaktersin bence yazın yap tam kel yapma sonra kısa dönemli bunalım yaşama aslında büyütülecek mesele değil ama yaş itibariyle takıntı yapan kardeşlerimiz olabilir...
Aslında birden esti yazın hiç olmaz her şeyin bir ilki vardır ya o mesele hiç yapmamıştım önceden ve şimdi denemek istiyorum açıkçası şu anki halimlende memnun değilim açıkçası saçına bakmayan biri olduğum için kısa tercihimdir bu yüzden.Dalga geçenlere tahammülüm yoktur ve bu yüzden de ark ortamım pek yok diyebilirim kestireceğim sanırım tşk ler yorumun için..

Son mesajını okudumda senın yerınde olsam sımdılık 2-3 numarayla ıdare eder mayıs gıbı usturaya gecerdım.. ;)

Ben bu ilkbahar ve yaz boyu hep sıfıra vurdurup dolaştım,çok rahat kafandan ağırlık alınmış gibi.Ama saç çıkınca garip geliyor,ekstra birşeymiş gibi.Akadaşlar arasında çok ilgi gördü,durup durup kafamı öpenler vardı.Dersane başladığında da sıfırlattım,yazın insan içine çıkmayınca garip karşılandığını unutmuşum,dersane hocalar falan durdurp soruyordu niye aptın gibisinden?Zevkli bir iş kısaca,ama kışın önermem.Bir de duş alırken sıcak ve soğuk arasında ani geçişler yapma,yoksa başına ağrılar girer.

Bende saçlarımı baya bir uzatmıştım bir ara ilk başlarda çok güzel geldi karizmayı falan tamamlayan bir unsur gibiydi sonradan baktımki hergün saçlarla uğraş falan zor iş uzadıkça dahada uğraşman gerekiyor vurdurdum 3 numaraya ohh!! rahatladım,usturanın bana gitmeyeceğini düşünerekten hiç yaptırmıyorum sana gidermi bilemiyorum kafa-yüz tipini eğer çokta kısa kestirmek istemiyorsan bence kesinlikle 3 numara çok rahat oluyor...

ben yıllardır 3 numara saçla dolaşıyorum. bidönem bende saç uzatmıştım ama bakımla falan uğraşamadım, ogünden beri böyle dolaşıyorum. yaptıracaksan bahara doğru yaptır bence kışın kafan üşümesin. etrafını çok takma derim bende daha önce usturaya vurdurmuştum insanlara ilk başta garip geliyor ama zamanla alışırlar.

3 numara tek gecerim dazlakdan daha iyi ben her yaz usturayla kazitirim cok ferah olur ama kizin kipkirmizi olur kafan sogukda:)

sağlık açısından bence yaptırma kışın bu iş olmaz bende zamanında yaptırmıştım ama 2 ay sap gibi dolaştım ortalıkta çünki kafaya soğuk yediğin zaman devamlı kafada ağırlık oluşuyo:) fiziksel açıdan bence resmini koymalısın ki yakışıp yakışmadığını söyleyelim.

Sağ olun arkadaşlar yorumlar için ama berberdeki adamla da konuştum biraz o da bence yapma deyince :D 3 numara yaptım..

Bende kısa kestriyorum. Saçıma jöle senelerdir sürmemişimdir. Sprey de senede 5 kere falan. Benim kafam yamuk olmasa hemen usturaya vurdururum.
Arkadaş ortamının saçlarla bir alakası yok bence ;) insannın kendi girişkenliğiyle alakalıdır.
Saçlarla tabii ki alakası yok ama demek istediğim dalga geçenlere pek tahammülüm yoktur sadece bu konuda değil başka konuda da olsun bu böyledir yani ben tek iyiyim az ama öz arkadaşım olsun yeter bana ;)

usturaya vurman senin yararına olur saç derin yenilenir varsa eğer kepek sorunun kaybolur saç köklerin kuvvetlenir ne olacak kel dolaş birazda :D

Ben kışın 5 yazın 3 numara yaparım saçımı. Kışın kafa çok üşüyor. Kafadan üşütmeyelim yani hastalık anlamında :D

Usturaya değilde makineye vurdurdum sanırım makinede de 0 var :D.İlk gün 3 numaraya vurmuştum ama dayanamadım bir sonraki gün vurdurdum makineye :D

kışın sıfır gerekmıyor bence arkadaşlarınında dediği gibi 3 numara gayet iyi birde 3 numara saça hafiften bir kirli sakal bırakıcaksın tamamdırthums:

Back
Yukarı