Utangaçlık

shkid

Üye
Salona yeni yazıldım içeride baya kaslı hacimli adamlar oluyor ve ben çalışırken bana tip tip dövecek bakıyorlar dalga geçer gibi. Böyle olunca tüm hevesim kaçıyor ve antrenmanı yarım bırakasım geliyor. Bildiğin aşağılık tribine giriyorum nasıl aşarım bunu ? (Zayıfım)

Kardeşim, Ben de şuan da senin yaşadıklarını biraz yaşıyorum salona yazılalı daha bir hafta oldu 17 yaşındayım ve boyuma göre zayıfım kafaya takmamaya çalışıyorum zaten kilo alıcam burada çalışırak hatta almaya başladım bile. Youtubeden videolar izle kolu bacağı olmayan sporcular var onlar utanmıyor da biz mi utanacağız? Zaten emi ol beslenmene dikkat edersen hızla kilo almaya başlayacaksın. İnsanların bakmasına takılma herkes herkes bakar.

Salona yeni yazıldım içeride baya kaslı hacimli adamlar oluyor ve ben çalışırken bana tip tip dövecek bakıyorlar dalga geçer gibi. Böyle olunca tüm hevesim kaçıyor ve antrenmanı yarım bırakasım geliyor. Bildiğin aşağılık tribine giriyorum nasıl aşarım bunu ? (Zayıfım)
kim lan Onlar sakın hiç bi zaman öyle düşünme ben çok düşündüm pişman oldum, 2 tane kas şişirdi diye garibanımı ezicek? makineyle bi tarafını patlatırlar sen ben yapmasa da bir gün biri yapar ,Bu yüzden de böyle şeyleri kafana takma

bu sporun barzosu çok. malesef o tipler yüzünden salona gidesim gelmiyor bazen. üstü çıplak çalışmalarımı dersin havlusuz benche yatmaları mı hemen dibinde bitip kaç set kaldı diyip oturduktan sonra çalışmamalarımı bağırarak konuşmaları çocuk gibi birbirlerine vurarak şakalaşmalarımı.. say say bitmez bahane ararsan çok.. bu sporun beyefendisi az. rahatsız etmeden sporunu yapıp giden azınlıkta. belki de benim yaş geçti katlanamıyorumdur..

Kardeşim o kişiden kişiye değişiklik gösterebilir.Ben salondaki kaslı abileri görünce gaza gelirim bende onlar gibi olabilirim hatta onları geçeceğim diye.Bana küçümser gibi bakarlarsa daha çok gaza gelirim onları geçmek için.Benim gibi düşünebilrsin.

Back
Yukarı