Bu hafta itibarı ile, bütün vücudu aynı anda çalıştırmaya basladim.
Ortalama 30-45 saniye dinlenerek her bir bölgeden bir hareket çalışıyorum.
Çalışma programım şu şekilde
1. Omuz. Enseye press
2. kanat Barfiks-lat pulldown
3.Göğüs- Triceps Bench press-Acık ve Kapalı - Şınav patlamalı.
4.Full Squat ve Deadlift
Gücümün yüzde 70-80 i ile ve ayrıca mekik ters mekik aynı gunde calisiyorum. Haftada 3 gun uyguluyorum.
Hareketleri 3x8 seklinde yapıyorum ve idmanı 30-35 dakika içerisinde bitiriyorum.
Bu idmanı uyguladıgım ilk gunde 10 dakikalık koşu arkasindan iç çamaşırlarıma kadar sırıl sıklam oldum ve kalbimin oldukça güçlendiğini hissediyorum
Giydiğim kıyafetlerim üzerime bol gelmeye basladi ve kas definasyonunun arttigğini gördüm.
Profesyonellerin görüşünü almak istiyorum.
Özellikle yağ atmada sıkıntılar yaşadıgımdan dolayı bu ağır idmanı kullanmak istiyorum.
Ortalama 30-45 saniye dinlenerek her bir bölgeden bir hareket çalışıyorum.
Çalışma programım şu şekilde
1. Omuz. Enseye press
2. kanat Barfiks-lat pulldown
3.Göğüs- Triceps Bench press-Acık ve Kapalı - Şınav patlamalı.
4.Full Squat ve Deadlift
Gücümün yüzde 70-80 i ile ve ayrıca mekik ters mekik aynı gunde calisiyorum. Haftada 3 gun uyguluyorum.
Hareketleri 3x8 seklinde yapıyorum ve idmanı 30-35 dakika içerisinde bitiriyorum.
Bu idmanı uyguladıgım ilk gunde 10 dakikalık koşu arkasindan iç çamaşırlarıma kadar sırıl sıklam oldum ve kalbimin oldukça güçlendiğini hissediyorum
Giydiğim kıyafetlerim üzerime bol gelmeye basladi ve kas definasyonunun arttigğini gördüm.
Profesyonellerin görüşünü almak istiyorum.
Özellikle yağ atmada sıkıntılar yaşadıgımdan dolayı bu ağır idmanı kullanmak istiyorum.