Uygulicağım Beslenme Programı

sakin_

Üye
Öncelikle kendimden bahsediyim.1.81 boyunda 76kilo biriyim.

3ay düzenli diet ve cardio ile vücudumdan tam 20kilo attım (96kilodan 76'e )
göbek vs. sorunum yok gerçekten mükemmel bir şekilde değişim gösterdim.

Ölçülerimi şuan yazamicam ama spora başladığımda 102cm olan belim 2hafta önce yapılan bel ölçümünde 81 idi.

Yeni ölçülerimi 06.06.2013 tarihinde aldırıcam (tam 1ay olucak o zaman )

Ve ben o gün geldiğinde yeni bir beslenme programına geçicem.

Program şu şekilde:

SABAH
4yumurta beyazı 1sarısı
250ml. light süt
125gr. lor peyniri
ÖĞLE
1tabak pilav
1tabak sebze yemeği
100gr. Ton Balığı
Yoğurt
İKİNDİ
Herhangi bir Meyve
AKŞAM(spora gitmeden önce)
1tabak Pilav
1tabak Sebze Yemeği
125gr. Tavuk
Yoğurt
YATARKEN
4yumurta beyazı
250ml. light süt
125gr. lor peyniri

Sizce hazırladığım program nasıl ?

Son düzenleme:
Program gayet iyi.Ama arkadaşlarından da dediği gibi yatmadan önceki 4 yumurta beyazı çıkar.Sanki sebze yemeği de fazla olmuş gibi ama yine sen bilirsin.Ama yok günlük protein ihtiyacımı karşılamaz diyorsan ; tavsiyem 4 yumurta beyazı yerine öğlen ki balık ve akşam ki tavuk porsiyonlarının miktarlarını arttır.

Program gayet iyi.Ama arkadaşlarından da dediği gibi yatmadan önceki 4 yumurta beyazı çıkar.Sanki sebze yemeği de fazla olmuş gibi ama yine sen bilirsin.Ama yok günlük protein ihtiyacımı karşılamaz diyorsan ; tavsiyem 4 yumurta beyazı yerine öğlen ki balık ve akşam ki tavuk porsiyonlarının miktarlarını arttır.

Sebze yemeğinden kasıt 3-4 kaşık birşey yani çok büyük bir miktar değil :)

Spordan geldikten sonra forumda yaptığım araştırmaya göre vücud protein alması gerekiyormuş bu yüzden bende süt+yumurta+lor şeklinde yaptım.

olmazsa yumurtayı öğlenede ekleyebilirim ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:48 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:42 ----------

bu arada boyum 1.81
kilom 76

protein ihtiyacı araştırmama göre kilo başına 1.5 veya 2gr geliyor

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:48 ----------

ve + olarak gece yenen yumurtanın ne gibi bir zararı veya neden ağır olabilir ? yazan arkadaşlar neden ağır olarak değerlendirdi merak ettim .

evet yatarken yumurtaya ne gerek var ? sadece lor yeter ayrıca tavuk göğsüde on numara besindir ;)

Evet tavuk göğsü tüketiyorum.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 12:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 12:53 ----------

öğünlerin yanında ne kadar ve ne tür ekmek yiyorsun yada yiyor musun?

Hayır yemiyorum. 3aylık bir diet+cardio egzersiz'iyle birlikte 'ekmek,cola,cips,fast food ' abur cubur herşeyi bıraktım,kestim.

Back
Yukarı