Uykusuzluk İçin Bana Ve Benim Gibilere Tavsiye Lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CENTAUR
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaslar luzumsuz tartismalara gerek yok,lutfen konuya donun;UYKUSUZLUK.

lubu bak burda ne yaziyor,bu baslik icin son uyari,aksi halde baslik kilitlenecek.

pek yazılanları okumadım kusura bakmayın sadece başlıgı okudum tavsıyede bulunmak ıstedım..genelde uykusuzluk sınır sıstemı problemıyle alakalıdr vucudunuzun uyarılmıs oldugu bır anda uykuya dalamassınız.ornegın kahve kafein ıcerdıgı ve de kafeın sınırlerı uyardgı ıcın uykuya dalmakta zorluk cekersınız..sınırlerınız uyarılma baskısından uzak kaldıgı zaman artık vucudunuz ıcın uykuya dalmak daha kolaydr...genelde uyku ılacları sınır sistemını yatıstıran ılaclardr.uyku ılacı kullanıorum ama uyuyamıorum dıyenlerın sınırsıstemıyle ılgılı deıl baska bı saglık sorunları war demektr..uyku ılacların vs cekınıosanız...gaba denılen amıno asidi ya da kasgevsetıcılerı kullanabılırsınız..ben genelde kas gevsetıcı tercıh edıorum uyku problemım oldugunda

gece uykusu?!

gece uykusu uyuyamıyorum buyuk ihtimalle kahveyi cok tukettıgım için yatıs saatlerım 06.00 13.00 bu 7 8 saat uyuyorum ama bu uyku duzenı bb yapan bi insan için cok zararlı etkısı war mı yag yakımı we kas gelısımı acısından?duh

bende ayni saatlerde uyuyorum fakat kahveden dolayi deil 10 senedir gece calisiyorum bu yüzden gece uykusuyla gündüz uykusu arasindaki farki benden iyi kimse bilemez elinden geldigi kadar gece uyumaya bak

Evet bende işimden dolayı geceleri pek uyuyamıyordum ertesi gün ne kas ağrısı oluyordu nede başka birşey cok yorgun uyanıyordum işi bıraktım saat 11 12de uyumayaa başladım sabah uyandığımda hayat budedim valla :) ki buna eklemek istedigim büyüme hormonu en çok 22:30 ve saat 02:00 arasında salgılanıyormus yanlıs hatırlamıyorsam

Yatağa yattığınızda uyku probleminiz olduğunu kafanızdan atın hiç birşey düşünmeden boş boş yatın 5 10 dk sonra uykuya dalarsınız

Uykuya dalamıyorum, uyudummu uyanamıyorum 9 saat uyku anca yetiyor sitenin giriş sayfasında bu konuya başlık açılmış ama çözüm yok gecem gündüzüm birbirine girdi şu anda iş yerinden izin aldım fakat çalışırken de aynıydı şimdi sabah erken kalkmadığım için daha kötü oldu gecenin sükunetine bayılıyorum evde tek başına geçirilen zamanlara bu mesajı 06:23 de yazdım hiç uyumadım az uyku kesmiyor 6-7 saat nadiren yetiyor bana uykuya dalamamak ve uyku alamama problemim var aslında sorunun cevabını bildiğim farz etsem bendede çok fikir var ama pratikte öyle olmuyor burda dertleşelim işte

Özellikle sigara kullanıyorsan bırakmalısın bir hafta içinde yataktan hafiflemiş bir şekilde kalktığını hissedersin alkol kullanıyorsan onuda bırak bırakamıyosan azalt ama sigarayı azaltmak gibi bir lüksün olmasın onu kökten unut.Yatmadan 1 saat kadar önce papatya çayı iç bu seni rahatlatır ve kolay uyumanı sağlar.Kafein içerikli besinlerden saat 17.00 dan sonra uzak dur.Kitapta okumanı tavsiye ederim yatmadan önce bu gözlerini yoracağından uyuma isteği uyandırır sende,ben kitap okumam sıkıcı diyorsan mizah dergisi vs oku.

Back
Yukarı