Sağlam çalıştıgım gün çook iyi yatılıyorGenel anlamda direk bir zarari vardir demek yanlis olur.
Ancak yuksek nabiz, nabiz dengesizligi idmandan sonra ortalama 3-4 saat devam ediyor, bunun haricinde hormonel degisimler (seratonin vs vs) devam ederken, uyku ile ilgili salgi melatonin farkli sekilde tetiklenecektir. Bu baglamda kalitesiz bir uyku soz konusu olabilir. Bu da dolayli olarak olumsuz etki de bulunabilir.
Ancak baska bir gercek ise biyolojik saatin metabolizma taafindan sartlara uyduruldugu gercegi. Uzun sureler bu sekilde idman yapilirsa eminim ki metabolizma gerekli uyumu saglayacak ve minimum yan etki ile kurtulacaktir,
Ben gece 10 gibi falan yapıyordum ama nromal vucut ağırlığı ile ağırlık için bir şey söyliyemem çok fazla herhalde yemeğe abanma durumu olmazsa bir sıkıntı olmaz bana göre.
kendi vucut ağırlığın ile çalışırsan dediğin gibi skıntı olmaz ancak ağırlık miktarı ne kadar fazla olursa kas liflerinde bulunana yıpranma ve yırtıklar o kadar fazla olacaktır . E malum bunların tamırı ve yenılenmesı ıcın vucudua alınan protein mıktarı o kadar fazla olmalı. alınan bu protein mıktarı ıse gece 01.00 gibi bir saatte sonra vucutta yaglanmaya yol acacaktır. defınasyon ıcın uygun degıldır