Arkadaşlar, benim yüzüm uzun bir yüz şekli, ayrıca alın ve elmacık kemiğimde eni aynı olmasına rağmen çeneme doğru incelip üçgen oluşturuyor. Ayrıca çenem de aşağı doğru biraz uzun ve önde. Saçım da biraz döküldüğü için bu uzun üçgenlik bende çok belli oluyo. Bu sebeple yüzümü pek beğenmiyorum ve yüzümün birazcık yuvarlağımsı bir şekil almasını istiyorum.
Bunun için kilo mu almalıyım?? Kilo almayı pek istemiyorum, çünkü göbekten hoşlanmıyorum. Sadece yüzümün biraz kilo alması mümkün mü??
Ayrıca ben sakız çiğneyerek çene kası yapıp yüzümü biraz genişletebileceğimi duymuştum. Erkek mankenlere de erkeksi bi yüzleri olması için çiğnetiyorlarmış. Ama sakızın büyüklüğünü, nasıl ve ne kadar çiğnemem gerektiğini bilmiyorum. Yani çok büyük ve fazla çiğneyip çene yapıma iyice zarar veririm diye korkuyorum.
Sizce ne yapmalıyım????
Yardımınızı bekliyorum...
Bunun için kilo mu almalıyım?? Kilo almayı pek istemiyorum, çünkü göbekten hoşlanmıyorum. Sadece yüzümün biraz kilo alması mümkün mü??
Ayrıca ben sakız çiğneyerek çene kası yapıp yüzümü biraz genişletebileceğimi duymuştum. Erkek mankenlere de erkeksi bi yüzleri olması için çiğnetiyorlarmış. Ama sakızın büyüklüğünü, nasıl ve ne kadar çiğnemem gerektiğini bilmiyorum. Yani çok büyük ve fazla çiğneyip çene yapıma iyice zarar veririm diye korkuyorum.
Sizce ne yapmalıyım????
Yardımınızı bekliyorum...