Uzun aradan sonra tekrar başlangıç

Öncelikler herkese iyi forumlar 1,5 yıla kadar body building ile uğraşmıştım aralık ayına kadar. Ardından gereksiz ve saçma sebeplerden ara verdim, yeniden başladım. Başlayalı 12 gün oluyor 4 off harici off vermeden vücudumu adapte ettim tekrardan ve eski ağırlıklarıma yavaş yavaş dönmeye başladım. Bıraktığımda 40-41 arası iken başladığımda 35 olan kollarım vardı 90 kilodan 76 kiloya düştüm. Başladığımda şu 3 ay içinde daha sağlam bir vücuda sağlam olacağım diye kendime söz verdim ve beslenmemi aksatmadan her gün düzenli olarak yaptım ne zaman ki bugün kollarım 34 çıktı o zaman küfür edip bi hamburger gömdüm. Arkadaşlar beslenmemi yazıyorum umarım yardımcı olabilirsiniz kas kütlesi kazanmak istiyorum. 2 haftada 2 kilo civarı kazandım fakat kollarımın küçüldüğünü gördüm. Ayakta ve sürekli hizmet etmem gereken yoğun tempolu bir işte çalışıyorum.
Sabah : Kahvaltı 5 beyaz 3 sarı ile patatesli yumurta + 10 zeytin + şekersiz kahve
Antrenman
Antrenman sonrası : 300 gr kırmızı dana et + Yeşillik + Bulgur pilavı, patates veya tam buğday makarnası
Ara öğün : Bir avuç badem fındık vs. kuruyemiş.
Akşam : Bulgur pilavı veya pirinç pilavı + 300 gr tavuk göğüsü (arada tavuk göğüsü yerine ızgara köfte koyduğum oluyor)
2-3 top dondurma yiyorum.
Dükkan çıkışı 1 veya 2 dürüm çiğköfte yiyorum.

Yardımcı olacaklara şimdiden çok teşekkür ederim nerde hata yapıyorum ?

Pirinç ve patates kullanın patatesi yulafla değiştirebilirsin sadece sabahları
Dondurma ve cigkofteyi çıkartın..
Yag kullanımını tekrar düzenleyin
Ara öğün olarak 1 kase kadar ev yoğurdunda yuketebilirsiniz

Back
Yukarı