• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Uzun Bir Aradan Sonra Tekrardan Fotoğraflar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan omer41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

omer41

Üye
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra fotoğraflarımı ekliyorum. Tanımayanlara kendimi tanıtayım 18 yaşındayım . 3 yılı biraz aşkındır vücut geliştirme sporu yapıyorum. Onun haricinde kick boxçuyum. Ölçülerimi bilmiyorum gerçekten , 1.5 yılı aşkındır ölçmüyorum. 1 Yıldır supplement almıyordum.15 gündür whey protein , aminoasit , nox kullanıyorum.Yorumlarınızı bekliyorum , teşekkür ederim.

Eklentiler

• b1.jpg
    b1.jpg
    46,2 KB · Görüntüleme: 1.019
  • b2.jpg
    b2.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 627
  • b3.jpg
    b3.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 807
  • b4.jpg
    b4.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 707
  • b5.jpg
    b5.jpg
    43,4 KB · Görüntüleme: 700
omuz ve trapezler geride kalmış sanki 3 yıl çalışmamış gibi duruyor.Göğüsler iyi kollar iyi mideye biraz daha yüklenirsen çok iyi durucak.
ömer kardeş antrenman yaparken bere takıyormusun gerçekten

Omer41 merhaba,

Oncelikle, bu forumun kurallarina gore (bodysiz-ust bolumlerde birsey olmadan vs ve bellirtilen pozlarda) poz verirsen daha saglikli elestri ve yorum yapilabilecegini dusunuyorum.

Bu bilgilere: https://www.bodyforumtr.com/vbforum/resim-ekleme-kurallar-t10437.html den ulasabilirsin dostum, ve resim ornegi olarak yine bu linkteki asagidaki resmi ornek alman gerekiyormus sanirim..
fghgg.jpg

ve resimlerine gelince, benim dikkatimi ceken sey karindaki eksiklik ve bel bolumundeki bir miktar yaglanma oldu. Cardio calisiyor musun?

iyi calismalar,
kolay gelsin dostum
Morpheuss

Not: Her ne kadar bodbuilding de yeni olsamda, bodyforumtr.com un icinden girip disindan ciktim neredeyse, elimden geldigince okumaya ozen gosteriyorum burdaki kaynaklari, resmini yollayan arkadaslari incelemeye calisiyorum. Bu yuzden sadece yardimci olmak istedim, yanlis anlama lutfen.

Son düzenleme:
Boyum 1.80 ,kilo 77-78 civarı . 1.5 yıldır diet - cardio vs yapmıyorum.Bununla birlikte 1.5 yıldır mide de çalışmıyorum.Ayrıca bu fotolar bulk dönem fotoğraflarıdır.Evet antremanlarımı bereyle yapmayı seviyorum ve yapıyorum.

Bicepslerin boyutu, omuzları ve tricepleri ezmiş. Vücut geliştirme sporcu tamamen simetri - oran sporudur. Seninde eksik kaldığın nokta bu. Ayrıca forumdaki en uzun bicepslerden bitanesini görüyorum burda. Yalnız fazla uzun ve büyük olunca o bicepsi kaldıracak kadar triceps, omuz ve göğüs adelesine sahip olmak lazim. Bence doğru yoldasın ama eksik bölgelere yüklenmen lazım.
Gelişiminse ortalama genetiğe sahip bir insanın sahip olamayacağı kadar iyi bence kütle açısından.

Kolay gelsin

ömer pozlar çok açıklayıcı değil..çift biceps ve tam kanat pozu vermelisin..

Arkadaşımız 18 yaşında vücut yaş itibariyle çok iyi.Daha yoruma açık pozlarını bekliyoruz omer41 tebrikler çalışmaya devam

1 aylık hafif diyet sonucu fotoğraflar..

arkadaşlar 1 ayı biraz geçmiştir diet yapalı , 10 günde bir bozuyorum ortalama ve ağır bir diet yapmıyorum . 1 ayda toplam 1 kere kardiyo yapabildim :) fazla fırsatım olmuyor.Karın bölgesini 4-5 antreman çıkartabildim bu zaman zarfında.. fotoğraflar az farkındayım yenilerini çekilip , bir kaç güne kadar atacağım ..

Eklentiler

• Görünt088.jpg
    Görünt088.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 502
  • Görünt091.jpg
    Görünt091.jpg
    69,9 KB · Görüntüleme: 490
daha cok çalşman gerek kardeş...özellkle omuzların cok düşük ..ve simetri yok vücudunda..iskeletnde bir sorun varmıl gibi geldi bana ama anlayamadım....ama ii diyecegm bir yerin var o da kolların(cok ta olmasada)...başarılarının devamını dilerim....

Back
Yukarı