Uzun Eşek

Msj lardan çıkardığım sonuç şu:uzun eşek oynarken günlük squat antremanını bir ölçüde yapmış oluyorsunuz.güçlenmiş oluyorsunuz :)
aman bellere dikkat pantolon yırtılınca dikilirde bele bir şey olunca insan ömür boyu çekiyor

ilkokul ortaokul ve lise çağlarında mahallemizin vazgeçilmez oyunlarındandı.
uzuneşek,zıldırzımba123,yağlı kayış.
o zamanlar güzeldi tabi...

ilkokul ortaokul ve lise çağlarında mahallemizin vazgeçilmez oyunlarındandı.
uzuneşek,zıldırzımba123,yağlı kayış.
o zamanlar güzeldi tabi...

zıldırzımba123 tanıdık geldi. Memur çocuğu olduğumdan birkaç yerde geçti çocukluğum, gerçi şimdi yaş 27 oldu ama insan içindeki çocuğu yok edemiyor. Hangi yöreye ait bir oyun acaba. hehe:lol: çokta matrak adı var zıldırzımba birikiüç mü? yoksa zıldırzımdayüzyirmiüç müydü doğrusu? Onuda hatırlayamadım:lol:

-Mestano sen eşşeklerin içindeki ayı konumundaymışsın bence :) (sakın yanlış anlama hakaret olarak kullanmadım 'ayı'yı...Bilakis iltifat ettim.Bana 'ayı gibisin' denince hoşuma gidiyorda,o bakımdan :) )
-Bende ilkokulda oynamıştım.Esasında lisede de oynamştım ama ilkokuldaki maceramdan sonra biraz daha temkinliydim.İlkokulda 5 kişinin üstünden öyle bir uçmuştum ki,beni durduran duvar oldu. :) Kafam saniyesinde balon gibi olmuştu.Ondan sonrasını hatırlamakta güçlük çekiyorum. Arasıra kendime yönelttiğim; 'ben bu sporu niye yapıyorum,kafamda bir problem mi var' şeklindeki sorularımın cevabı;bu yaşadığım olay olabilir mi? :o

Valla ağırlık olarak farkımı pek koyamıyorum hernekadar 90 kg olsamda:D ama sıçradığım an superman gibi oluyorum, allahtan bizim eşek uzun yoksa bende duvara toslarım:D ama yattığımda beni en kilit noktya koyuyorlar, squat antremanı yapıyorum:D

Lisede çok oynadım. Çok eğlenceli bir oyundu. Lisede hatta her hafta neredeyse karşı sınıf ile turnavasını yapardık. Güç gerektiren bir oyundu biraz da tehlikeliydi. Karşı sınıfta baya şişman bir çocuk vardı hep o rakip olurdu bize. Çocuk cidden baya şişmandı obez türü.. Tahminimce kilosu 120 den fazlaydı. Ben de uzun boylu olduğum için hep sona yatmak zorunda kalırdım. Hep o bana düşerdi. O, ne zaman sırtıma atlasa ağırlığın etkisiyle belim kırılacak gibi olurdu. Zorlanarak belim kırıla kırıla taşırdım. Atlama kısmı ama çok zevkliydi.. Güzel günlerdi..

Back
Yukarı