ortaokul yıllarında bende oynayıp zevk alıyorum herkes gibi ta ki bir çocuğun uzun eşşek oynarken kafasını duvara çarpıp 20 cm lik bi yarık açtığını görena kadar çocuğu acil hastaneye kaldırdılar kesinikle karşıyım böyle oyunlara..sonuç ne olursa olsun oynayıp ta zevk almayan yoktur heralde saçmada olsa
Söylediklerin cok doğru gerçektende bu işte cok ince detaylar var.Birazda azim olucak tabi.Bide şu sözüne cok güldüm "yatarken arkadaki eşek öndekinin dizlerini sıkıca kavrayıp kendine dogru çekmeli"biz işi stratejiye dökmüştük melon diye bi arkadaş vardı ufak tefek eşeğin en arkasına tam atlamazdı beline sarılıp kendini geri doğru salar eşeğin birbirine kenetlenmesini önler di asla ard arda atlamazdık kilo sıra sına göre aynı kişinin üzerinde kule yapardık yıkılmaması mümkün deyil yatarkende uzun boylu olan en arkada olmalı atlayana zorluk çıkarmalı ve uzun olduğundan fazla eyildiği için güçsüz oluyolar atlayıcılar bunu farketmeden ustünden atlayıp geçsinler önemli bi hususta yatarken arkadaki eşek öndekinin dizlerini sıkıca kavrayıp kendine dogru çekmeli bacaklarını kuvvetlendirmeli bunları uygularsanız enilmenize imkan yok
Uzun eşşekte cok iyiyim.Şu ana kadar hiç yıkılmadım.Hatta dün arkadaşların gazıyla oynadık üzerime bir 80 kiloluk bide 75 kiloluk adam aynı anda bindi inat ettim çökmedim.Size tavsiyem dizlerinizi yukarı doğru itmeniz,bacaklarınızı düz tutun ve elleriniz dizinizde olsun.
Valla bu teknikten başka bi teknik kullandığım zaman langırtttt diye bir çöküş yaşıyorum.Yorumuna katılıyorum bilinçsizce yapılmış bir teknik ama bende işe yarıyo.Dizleri kilitleyip, ayakları düz tutun. Ondan sonra başlasın sakatlıklar
Dediğin şeyleri yaptığında tüm ağırlığı diz eklemlerin taşır.
150 kiloyu dizlerine yüklemek pek akıl kârı değil.