• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

uzun zamandır yapıyorum ama yardımcı olan yok...

hocalarım bu sporla aşağı yukarı 4 yıldır uğrasıyorum ama hiç bir şekilde ne spor salonuna gittim nede bir kuruma işim dolayı ile sabah 10 akşam 10 da evde oluyorum işim gereği sürekli ayakta ve koşturmaca içinde geçiyor ama bu şartlara rağmen amacım uğrunda güçlü,çevik,fit,şekil itibari ile göze hitap eden bir vucudun amacındayım siteye hergün girip yorum ve önerileri okuyorum ancak flexor hocam ve diğer üstadlardan bilgi almak istiyorum,evde halter ve dambell setleri birde mekik aletim var(ab king) ancak bunları alabilmiştim ,hocalarım bir resim koyacağım sizler bu resme yorum yaparak bana neler önerirsiniz,nasıl bir program çizebilirsiniz,lütfen yardımcı olun,şimdiden allah razı olsun,teşekkürü bir borç bilirim...

boy:1.70
kilo:70

Eklentiler

• 28102009008.jpg
    28102009008.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 780
Son düzenleme:
4 yılda gerek ısınden gerek bılgısızlıkten ılerleme kaydedememıssın. Iste saat 10dan sonrada spor yapmak zor bırsey... Bılemıyorum valla hocalar konussun senın ıcın bu spor bıraz zor ama yapılamaz da degıl. Insallah başarırsın bu işi..

inşallah başaracağım,evet işim gereği zor azmimde var ama eğer hoclaım bir nebze olsun bana program ve yardımcı olursa onlara çok minnettar olacağım...

Yardımcı olacak yok diyorsun ama bu site sana fazlasıyla yardımcı olacaktır.Tabi okuman lazım.
İnanmayacaksın ama bu site sayesinde beslenme konusunda hocamdan daha çok şey biliyorum.

Son düzenleme:
FearFactory konuyu açtığın zaman 4 yıl olduğunu söylememiştin, sonradan eklemişsin ama öyle gözükmüyor yani 4 yıl yaptığın ama düzenli egzersizle güzel olur vücut.

Beslenme alışkanlığın nasıl.

beslenme alışkanlığım iyi yani bulgur,bakliyat,pirinç,tavuk ve diğer karbonhidratlar hergün yiyorum,beslenmemde sıkıntı yok,ancak bana program lazım yani neyi kaç defa kaç kilo ile ne kadar sürede yapacağım,küçük ve zamanla ileri seviyede etkilecek bir program lazım

mesela kollarım ilk set 16 kilo 5 tekrar
ikinci set 14 kilo 6 tekrar vs seklinde kendi çapımda yapıorum

ancak gögüş,sırt v yerler için tam bir program bulamadım aaşturuyoum heryeri okudum ama kafam karıştı

Back
Yukarı