Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
VÜCUDUMU DÜZELTMEK İÇİN NE YAPMAM GEREKİYOR ? LÜTFEN YARDIM
Herkese merhaba. 18 yaşındayım. 176 cm boyum ve 93 kilodayım şu anda. Yani kilom boyuma göre elbette ki fazla farkındayım. 102 kilodan 93 kiloya düştüm zar zor ve daha da vermek istiyorum. Fakat sizden de yardım almak istedim. 2 haftadır yaklaşık bir spor salonuna yazıldım oraya gidiyorum. Sanırım boyumdan dolayı ya da başka bir şey (hormonal değil test yaptırdık) göğüs bölgem aşırı sarkık duruyor. Ciddi anlamda rahatsız oluyorum yani tişörtle dolaşamaz oldum sokakta. Yani zayıfken de böyleydi (75 kilo), şu anda da böyle .
Düzelmesi için nasıl egzersizler yapmalıym ? Göğüs hareketleri vb. ne şekilde uygulamalıyım ? Evde dumbell larım var 10kg ye kadar, spor salonunda falan ne yapmam gerekiyor. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek için ne yapmam lazım bunlar hakkında yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden sağolun.
Paylaşmak yasak mı bilmiyorum ama işte vücudum şu şekilde : https://i.hizliresim.com/qWyXbd.jpg
Not: Forumda daha yeniyim başlığı yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.
Fiziğinde bi anormallik yok diye düşünüyorum. Çünkü benim de kiloluyken fiziğim aşağı yukarı aynıydı. Vg yapıp üstüne kardiyo yaparsan sarkıklık kalmaz
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
VG yapmak ne demek nasıl yapmam lazım ? Bazı yerlerde üst göğüs çalışın falan demişti de. Hani kamera düzelttiği için öyle çıkmış normalde çok daha sarkık duruyorlar.[DOUBLEPOST=1500758251][/DOUBLEPOST]Şimdi baktım da direk vücut geliştirme demekmiş tamam . yardımı, önerisi olan yok mu başka
Vg dedigi vucüt gelistirmedir vucudynda bir sorun goremiyorum sabredersen o vucudu rayına sokarsin kardiyo ile yag yakman gerek bunla beraber yazilcagin salondaki hocan sana anttrman programi veric3ktir onu 2 3 ay uygula
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar fotoğrafta tam çıkmamış ama bu göğüs bölgesini toparlamak için kilo verirken hangi egzersizleri yapmam gerekiyor bazı yerlerde deadlift falan diyordu anlatabilir misiniz ?
Deadlift squat compound egzersizle arasindadir yani 1 den fazla kas grubunu çalıstıran hareketlerdir sen yag yakmak amacınsa ful body yapman daha iyi olur
Merhaba millet cidden göğsüm aşağıya doğru çok sarkık diyet yapmaya devam ediyorum 1 kilo daha verdim fakat aynı zamanda göğsümü düzeltmek için ne yapmam gerekiyor yardımcı olsanız. Mesela üst göğüs mü çalışayım sarkmasını azaltmak için falan...
Hayir krds ust gogus calismakla sarkma olayi duzeltilmez ve sende yag var yag oldugu icin sarkık durmasi normal dir sen yaglari antreman ve kardiyoyla eritmelisin hocan sana anreman programi yazmasini isteyebilirsin tavsiyem ful body yapman
Kendi kendine tribe girmişin. yağ oranını düşürürsen sarkıklık gider. Üst göğüsle alakası yok tüm vücudunu çalıştır asıl anormallik üst göğüs çalışıp altı boş bırakman olur.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi