vücüt geliştirmedeki hayal kırıklığım

arkadaşlar yağ oranım aşırı derecede düşük derimi elime almakta zorlanıyorum sabah uyanıyorum karnım dümdüz sıkıntı yok sixpacklar görünüyor
sonra yemek yiyorum su içiyorum karnım şişiyor tabi doğal olarak ve sabah uyanır uyanmaz hariç gün içerisinde karnım düz olmuyor sixpackler kayboluyor (karın kaslarımda çok aşırı derecede belirgin değil tabi ama sabah görülüyor)
babam doktor babama sordum babam dedi yemek yersen şişer tabi
karın düz olmayınca göbek olunca iğrenç görünüyor sixpacklar belki ileri seviyede o haldeykende görünür ama karın düz olmadığı için hiç güzel durmuyor
bunun bir çaresi yok sanırım ? yenilen yemek içilen su karına gidicek mecbur
ozaman bu internette gördüğümüz adamların resimleri falan hepsi hikaye mi ? karınlarını geriyemi çekiyorlar fotoğraf çekerken ?
karnımda hiçbir problem yok ne kabızlık ne su var zaten sabah düz ama onun dışında gün içerisinde bozuluyor anormallik bende mi ?
ben kendimi hep o resimlerdeki adamlar gibi hayal ederdim ama sanırım onlarda karınlarını geriye çekiyorlar
sizdede böyle mi ?

Dergilerde gördüğünüz insanlar... Ah, bu konularla ilgili zamanında çok şey yazdık ettik :)

Değerli dostum, dergilerde gördüğün insanların normal günlük halleri değil onlar. Öncelikle bunu anlaman gerekiyor. Yani adam evinden gelip, tişörtünü çıkartıp "aha çekin" demiyor. Önce bir güzel vücuduna pudralar vs sürülüyor eğer gerekliyse, ardından kas çizgileri belirginleşsin diye tepesine ışıklar kuruluyor, bu arada adam direnç bandı ve hafif kilolarla da kimi hareketler yaparak pump yakalıyor ki daha belirgin ve şişkin gözüksün o kaslar... Ve en sonunda, adamın kolunda omzunda vs belki yırtıklar var, elbette son photoshop işleminde de onlar bir güzel siliniyor veya hafifletiliyor...

Fitness sektörü tamamen ilüzyon üzerine kurulu olan ciddi bir ticari pazar alanıdır. Bunu anlamanız lazım. Ne podyumda gördüğünüz insanlar, ne dergilerdeki kişiler, normal hayatlarını podyumdaki veya o dergideki gibi sürdürmüyorlar. Bugün instagramda bir sürü fitness hocası sponsoru diye içmediği gainerlarla poz veriyor, yan tarafta belki tavuk pilavını gömerken "aha sağlıklı akşam yemeğim :)))" diye üç parça tavuklu salata resmi çekip paylaşıyor.

arkadaşlar yağ oranım aşırı derecede düşük derimi elime almakta zorlanıyorum sabah uyanıyorum karnım dümdüz sıkıntı yok sixpacklar görünüyor
sonra yemek yiyorum su içiyorum karnım şişiyor tabi doğal olarak ve sabah uyanır uyanmaz hariç gün içerisinde karnım düz olmuyor sixpackler kayboluyor (karın kaslarımda çok aşırı derecede belirgin değil tabi ama sabah görülüyor)
babam doktor babama sordum babam dedi yemek yersen şişer tabi
karın düz olmayınca göbek olunca iğrenç görünüyor sixpacklar belki ileri seviyede o haldeykende görünür ama karın düz olmadığı için hiç güzel durmuyor
bunun bir çaresi yok sanırım ? yenilen yemek içilen su karına gidicek mecbur
ozaman bu internette gördüğümüz adamların resimleri falan hepsi hikaye mi ? karınlarını geriyemi çekiyorlar fotoğraf çekerken ?
karnımda hiçbir problem yok ne kabızlık ne su var zaten sabah düz ama onun dışında gün içerisinde bozuluyor anormallik bende mi ?
ben kendimi hep o resimlerdeki adamlar gibi hayal ederdim ama sanırım onlarda karınlarını geriye çekiyorlar
sizdede böyle mi ?
knk şuana kadar çok vücutcu gördüm hepside karnını içine çekerek yürüyor bende dahil

Back
Yukarı