Vücud gelişimi-Beslenme

ordakal39

Yeni Üye
Herkese Merhaba,
Ben 18 yaşndayım 75 kg 1.78 boyundayım.Evde Dumble ile çalışma programına başlayacağım,kas gelişimi yapıyoruz beslenmeye çok dikkat edilmesi gerekir,bana önerebileceğiniz tavsiye edeceğiniz beslenme programı var mı ,hangi gıdaları almamız konusunda tavsiye ederseniz..
ßn sadece kaslarımı geliştirmek değil fit olmakta istiyorum,Bana önerebileceğiniz egzersiz programı var mı kas programından önce hem ısınma olur,Öneri ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim

çok ayrıntılı olmasada kafanda bişeyler oluşturmak için bikaç şey söyliyim;bol protein almalısın tereyağı,un,hamur,şekerli şeyler,asitli icecekleri hayatından çıkarmalısın yağında sağlıklı olanlarını az miktarda tüketmeli sağlıklı karbonhidrat almalısın kolay gelsin umarım az da olsa yardımı dokunur.

Konuyu açman gereken yer beslenme bölümü , yemek tarifleri bölümü değil.Ayrıca biz ne amaçla (kilo alma ,verme) program istediğini bilmediğimiz için pek sağlıklı bir yorum yapamayız.Öncelikle forumu , beslenme bölümlerini iyice araştırıp , yeni başlayanlar bölümünde örnek bir program var ona göre kendi programını düzenleyebilirsin .

Kolay Gelsin .

Back
Yukarı