Vücudum hangi tip (ssli)

Kilo almaya, kilo vermeye çalışmalı mıyım? Vücudum hangi tip? Vücudumda belli bir kısıma odaklanmalı mıyım? Yoksa full body girişmeli miyim? Hiç spor yapmamış halim bu, belki bir gün gelişir bu fotoğrafa bakıp kendimi eziklerim bu ne lan diye
Yaş 15
Boy 181
Kilo 65

Eklentiler

• IMG_20180725_065918.jpg
    IMG_20180725_065918.jpg
    53,4 KB · Görüntüleme: 539
S
Kilo almaya, kilo vermeye çalışmalı mıyım? Vücudum hangi tip? Vücudumda belli bir kısıma odaklanmalı mıyım? Yoksa full body girişmeli miyim? Hiç spor yapmamış halim bu, belki bir gün gelişir bu fotoğrafa bakıp kendimi eziklerim bu ne lan diye
Yaş 15
Boy 181
Kilo 65

Kağıt üzerinde kilon az ama görünüş olarak bel çevren var. Bana sorarsan kilo alıp iyi bir cüsse oturtmalısın. Göbeğin olsa bile en azından cüssende olur. Ardindan aynı kiloda kalarak yağ yakarsın bir taraftan kas koyarsın orasını bilmem ama bu fotoğrafa bakınca kilo şart !!! Hemde 1 2 değil boyuna göre 75kg civarı olman gerek.

Yaş 15
Boy 181
Kilo 65
Kardeşim hiç kafanı vücut tipleri ile kurcalama eksik bölge tamamlamak belli bir seviyeye ulaşmış sporcular içindir.
Fullbody ile başla 3-4 ay çalış
Sonrasında 4-6 günlük boş vaktine göre bir split programa geç.İlk 3 ay hareket formlarını öğren antenaman yapmaya alış.
İyi beslen,iyi uyu devamı gelecektir.

Back
Yukarı