Vücudum iğrenç görünüyor yardım edin :(

Erkeğim
Yaşım 16
Boyum 1.88
Kilom 85

sorunlarım :
Göğüslerim çok iğrenç t-shirt giyemiyorum :(
arka tarafım (popo) çok yağlı iğrenç :S

bu sorunlarım yüzünden insan içinde rahat olamıyorum
evimde 2x5kg dumbell var (alınması gereken başka materyal varsa alabilriim)
bu 2 sorunumu çözüp güzel bir vücuda ulaşabilmek için hangi egzersizleri yapmalıyım
lütfen yardım edin utanıyorum artık :mad:

ve azimliyim bu vücudu düzeltmek için herşeyi yaparım (doğal yollardan tabiiki)

salona yazılmanı öneririm orda sana cardio programları yazarlar. boyuna göre aşırı bi kilona yok çok rahat verirsin vermen gereken kiloyu kafana fazla takma.

yinede kilo vermen şart 10 kg daha verirsen görünümünde degişim olucaktır. fakat bazı insanların gögüsleri kilo verselerde büyük durur bunun için ne yapılıcagını pek bilmiyorum çok ileri derecede gögüs çıkıntısı yoksa o bölge için bazı şeyler yapılabilir. kilo vermekle beraber vucudun fit bi görünüm almasını sağlamak için barfix sınav çekmeni öneririm. kilo vermek için koşmalısın. kondisyon bisikleti kilo vermek için çok faydalıdır. tabi evinde varmı bu alet bilmiyorum. kilo verdikten sonrada bu forumda dambıl ile evde yapılıcak hareketleri bulabilirsin. önümüzde ki yaza formda ve mutlu bir şekilde girersin inş.

azimliyim diyorsun , o zaman sana bir program ;

günlük alman gereken kalori miktarını hesapla ( ben senin için hesapladım 2390)
hergün 1390 - 1590 kalori alacak kadar beslen
kola, gazoz,çukulata,tatlı,hamur işi ,v.b hepsi yasak

günlük en az 150 mekik ve 50 şınav yap ( asıl tercih bir salona başlayıp doğru dürüst kardiyo yapman )

3 ay sonra aynaya bak.

eğer gerçekten bu irade varsa tişort de giyersin hatta tişortsuz da dolaşırsın.ama bu irade yoksa kimse sana burada yardımcı olamaz.

günlük en az 150 mekik ve 50 şınav yap ( asıl tercih bir salona başlayıp doğru dürüst kardiyo yapman )

3 ay sonra aynaya bak.

eğer gerçekten bu irade varsa tişort de giyersin hatta tişortsuz da dolaşırsın.ama bu irade yoksa kimse sana burada yardımcı olamaz.

şuandan itibaren denemeye başlıyorum.

ilgilendiğin için teşekkür ederim :)

3 ay sonra aynaya bak.

Bu kalori miktarını nasıl hesapladınız ? Bu kalori miktarını allah korusun 1 öğününü yemese açlık sınırına düşer arkadaş :) Evet zayıflar mı zayıflar ama yağ yakamaz sonra zayıfladım ama hala göbeğimin kalçamın şu bu kısımları hala bombe şiş der. 2000 kaloriden başlamanı hafta hafta 1 kilo verdikçe 1900, 1800 diye kilo veremedikçe düşmeni öneririm. Her hafta 1 kilo veremessen düşür kaloriyi. Böylece o sarkmayı engellersin ve fit gözükürsün.

bide şöyle bişey var ben zaten sporcuyum
her gün koşarım veya basketbol oynarım 6 yıl lisanslı olarak basket oynadım yani 16 yıl hiç spor yapmamış ergenliğe gelince başlayan biri değilim :D

Tamam o zaman vücudunda spordan dolayı belli bir kas miktarıda vardır. Çok düşük kaloriyle beslenirsen o kaslarıda kaybetme ihtimalin yüksek bu yüzden tartıda kendini kontrol edip haftada 1 kilo vericek kalori miktarını bulmaya çalış. 1 kilo veremedikçe 100 kalori düşür toplamadan. 2000 kaloriden başlaman uygun gözüküyor bu boy, kilo ve yaşa göre.

Erkeğim
Yaşım 16
Boyum 1.88
Kilom 85

sorunlarım :
Göğüslerim çok iğrenç t-shirt giyemiyorum :(
arka tarafım (popo) çok yağlı iğrenç :S

bu sorunlarım yüzünden insan içinde rahat olamıyorum
evimde 2x5kg dumbell var (alınması gereken başka materyal varsa alabilriim)
bu 2 sorunumu çözüp güzel bir vücuda ulaşabilmek için hangi egzersizleri yapmalıyım
lütfen yardım edin utanıyorum artık :mad:

ve azimliyim bu vücudu düzeltmek için herşeyi yaparım (doğal yollardan tabiiki)

forumdaki
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/ye-fotolar-f20.html

incelersen ne halden ne hale gelenleri görürsün burdakılerın hepsı annelerınden karın kaslarıyla dogmadı cevreye bı bakarsan senden daha ne kotulerını görursun:arrow::arrow::arrow:

Back
Yukarı