Dogukan0609
Üye
Merhabalar,
19 yaşındayım ölçülerim şu şekilde:
Boy 183cm
Kilo 71
Omuz 116 cm
Kol 29 cm
Göğüs 99 cm
Bel 76 cm

Geçen sene karantinadan 2 ay önce spor salonuna yazıldım ama karantina dolayısı ile 2 ay gittim ve kapandı. Yani pek bir gelişme olmadı tabi ki. 6 7 ay sonra kendim evde çalışmaya başladım haftada 3 4 defa kol ve omuz çalışıyordum evdeki olanaklarla sadece bunları yapabiliyordum. Ama bir sıkıntı vardı omuz hariç gelişme olmadı kolumu o kadar zorluyorum ama yok cm geçin milim kalınlaşmıyordu ve halen de aynı
Omuzum 111 den 116 ya çıktı kolum 29 du 29 olarak kaldı .Ramazandan önce 75 kiloya çıkmıştım oruç dolayısıyla geri eski kiloma döndüm çok hızlı bir metabolizmam var maalesef. Şimdi tekrar spor salonuna yazılıp başlamak istiyorum ama yine bir gelişme olmassa diye düşünmeden edemiyorum. Bu arada beslenmeme dikkat etmedim zaten belli oluyor kilom hiç değişmedi sizce hacim alamamamın nedeni bu mudur ? Bu vücuttan iyi bir şeyler olur mu 85 90 kilo civarlarındayken? Cevaplarsanız sevinirim biraz morale ihtiyacım var
19 yaşındayım ölçülerim şu şekilde:
Boy 183cm
Kilo 71
Omuz 116 cm
Kol 29 cm
Göğüs 99 cm
Bel 76 cm

Geçen sene karantinadan 2 ay önce spor salonuna yazıldım ama karantina dolayısı ile 2 ay gittim ve kapandı. Yani pek bir gelişme olmadı tabi ki. 6 7 ay sonra kendim evde çalışmaya başladım haftada 3 4 defa kol ve omuz çalışıyordum evdeki olanaklarla sadece bunları yapabiliyordum. Ama bir sıkıntı vardı omuz hariç gelişme olmadı kolumu o kadar zorluyorum ama yok cm geçin milim kalınlaşmıyordu ve halen de aynı