• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Vücuduma uygun program arıyorum(açıklama içerde)

Öyle 6 ay 1 yıl yapılacak spor olmadığını biliyorum.devamlı yapacağım bir şey şuan ki vücudum dengesiz biraz bunları dikkate alarak program yazar mısınız?her yıl before after ss paylaşacağım :)))

Yaş 21
Boy 183
Kilo 77-78

Eklentiler

• IMG_20161007_214659408.jpg
    IMG_20161007_214659408.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 459
Kardio yapmalısın bol bol. ilk önce yağı yakmalı ardından da kas inşasına başlamalısın

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce kardiyo derken full kardiyo yapma. Normal kas inşaasına başla sen. Antrenman sonlarına da haftada 2-3 gün kardiyo ekle. Şekeri tuzu kes yağlı şeyleri azalt. Hem kaslı hem şekilli vücut yaparsın

Vücuduna uygun bir antrenman programı yapılamaz çünkü henüz kas kütlen yok. Önce iyi bir beslenme düzeni ihtiyacın olan. Antrenmanlarda ise stronglifts ile devam etmelisin

en azından 2 3 ay boyunca tüm vücut antremanı yapıo sonunada 30 dk civarı kardiyo eklersen iyi bir başlangıç olur senin için. sadece kardiyo yaparsan zaten kas kütlen az ondanda kaybedersin

Back
Yukarı