vücudumda kırmızı ufak noktalar cıkmaya başladı

tunerboy

Yeni Üye
herkeze iyi forumlar arkadaşlar 9 aydır bb yapıyorum 2 aydır gainer kullanıyorum vücudumun bağzı bölgelerinde kırmızı noktacıklar oluşmaya başladı sorun nedir acaba karaciğerde mi bi sorun ola bilir tahminleriniz veya düşüncelrinizi belirtirseniz çok sevinirim teşekkürler ...

bu msj ımı alır almaz bır doktor aramaya basla hatta mumkunse acıle gıt dırek 112 yı ara dostum bu tarz seyler cıddı olaylardır kesınlıkle uzman doktor görmelı...!

Aynı olay bendede olmuştu hatta forumda konu bile açmıştım. Yumurtayı ve supplementi kestim 2 güne düzeldi ama bi doktora görünmeni tavsiye ederim. Ayrıca şimdi yeni bi supplement'e başladım(3. hafta) sadece arnımda sivilcelenme oldu. (Etrafım doktor olduğundan ben gitmedim)

resim atsaydın keşke ama gainerden hiçbirşey olmaz sahte değilse bendede ççıkıyor body yaptığım için sivilce heralde hiçbirşey olmaz korkma

Ya sivilce cıksa sorun deil kırmızı lekeler noktalar ama yumurtadan oluyo olabilir ?

kardeşim herhangi bişey kullanıyomusun bunların haricinde sigara falan tarzında ?

hayır hiç bişey ama ne zaman cıktı derseniz gainer ve yumurtaya başladığımdan beri yani yumurta yiyodumda bu kadar fazla yemiyodum ...

Ben herhangi bir supplement kullanmıyorum ama bende de var. göğüste ufak 7 8 tane. bana bir sorun gibi gözükmemişti açıkçası. çok yumurta yemekten olabilir mi eskiden bu kadar yumurta yemiyordum başka bir neden bulabiliyorum veya spora alerjim vardır :)

dostum bendede bikaç tane vardı bi doktor arkadaşa sordum onların damarlardan kaynaklandığını söyledi çatlamayla alakalıymış pek önemsemedim bende hala var doktora gidersen bizleride haberdar et

önce dermatolojiye gitmen gerekiyor büyük ihtimal. ordan seni yönlendirirler eger karacigerle ilgili birseyse.
bir de ben anlamiyorum bu kadar yumurta neden yiyor bu millet. bazen görüyorum sabahlari 10 yumurta yiyen adamlar var. yahu yumurtanin fazlasi cok zararli. kolesterolün babasidir yumurta.
antreman öncesi bir 3 gr kreatine, antreman sonrasi 2 kasik protein tozu ve vitaminlerini al. antremanini yap, uykunu al. yemene de dikkat ettin mi süper sonuclar alinabiliyor.

önce dermatolojiye gitmen gerekiyor büyük ihtimal. ordan seni yönlendirirler eger karacigerle ilgili birseyse.
bir de ben anlamiyorum bu kadar yumurta neden yiyor bu millet. bazen görüyorum sabahlari 10 yumurta yiyen adamlar var. yahu yumurtanin fazlasi cok zararli. kolesterolün babasidir yumurta.
antreman öncesi bir 3 gr kreatine, antreman sonrasi 2 kasik protein tozu ve vitaminlerini al. antremanini yap, uykunu al. yemene de dikkat ettin mi süper sonuclar alinabiliyor.

çok haklısın teşekkür ederim

Back
Yukarı