Vücudumdaki morarmalar?

https://i.hizliresim.com/7yJ0XY.jpg
Arkadaşlar bileğimden örnek vermek istedim, vücudumda özellikle üst baldırımdan bele doğru aşırı büyük pembe morluklar oluşuyor kollarımdada ara ara var, ağırlık çalışıyorum fakat hiç biyere de çarpmam hoca eşliğinde yaparım yanlış yapmıyorum hiç bir hareketi :(
Önemli olan bacağımdaki ama hocama göstermeye çekindim sizede bileğimden örnek verdim. Sebebi nedir? Kılcal damarlar mı patlıyor? Dokunduğumda çok hafif bi şişlik var ama bildiğiniz pembe bi morluk yani :confused::D

aynı morluklar bendede meydana geliyordu kickbox maçlarına çıktığımda gelen tekmeler sonucu darbe dışında aklıma mantıklı hiç bir açıklama gelmiyor

Geçmiş olsun. Vucudunuz acaba aşırı hassas mı diye aklıma geldi. Önceden çarpmalarda falan morarırmıydı etiniz.

Takibini yapın eğer geçmiyorsa yada yenileri geliyorsa bir doktora gitmek gerek.

Görünüş olarak çarpma gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sen farkında olmadan o bölge ezilmiştir
illa sert bir cisme çarpman gerekmiyor yada bunu farketmeyebilirsin aynı anda
örnek verecek olursam evde dambıl göğüs press yapıyorum, dizimi hiç bir yere çarpmadım ancak ağırlığı sürekli dizlerimin üzerine dayadığım için zaman zaman morluklar oluyor dizlerimde

Geçmiş olsun. Vucudunuz acaba aşırı hassas mı diye aklıma geldi. Önceden çarpmalarda falan morarırmıydı etiniz.

Takibini yapın eğer geçmiyorsa yada yenileri geliyorsa bir doktora gitmek gerek.

Görünüş olarak çarpma gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çok teşekkürler yorumunuz için ilerlerse gideceğim evet hassas sanırım ağırlık çalışırken böyle damarlarda seyirmeler falan oluyor bir tuhafım ya[DOUBLEPOST=1511986329][/DOUBLEPOST]
sen farkında olmadan o bölge ezilmiştir
illa sert bir cisme çarpman gerekmiyor yada bunu farketmeyebilirsin aynı anda
örnek verecek olursam evde dambıl göğüs press yapıyorum, dizimi hiç bir yere çarpmadım ancak ağırlığı sürekli dizlerimin üzerine dayadığım için zaman zaman morluklar oluyor dizlerimde
Doğru ya sanırım benimde ondan oldu :) Hip Thrust hareketinde karnıma 5tane 5kglık plaka koyuyorum sanırım orda zorladım biraz siz bahsedince aklıma geldi

Back
Yukarı